Snart slut...

Japp, snart é jobbandet slut.
Bara torsdag, fredag, lördag o söndag kvar!
Så gott!
Betyder att snart trillar cashen in vilket é ett måste just nu känns det som. Har gått o väntat flera dagar nu på att föräldrapenningen skall komma men icke, jag har väl blivit bortglömd! ?
Men det går ingen nöd, skall få pengar nu i dagarna som vi skall få tillbaka efter tids väntan, så jag får lite o leva på..

Nu sova, imorgon jobba! Jippie! 09-18!
Natti!

24!

Jaha,, då var man 24 igår... Ännu ett år äldre. Men men, jag é absolut nöjd med det för året jag var 23 hände både det ena o det andra o jag fick gjort både det ena o det andra! Jag har en helt egen liten underbar familj, en fantastisk man o en vacker dotter,  jag har ett (två) tak över huvudet, jag har ett roligt jobb, jag mår bra, min familj mår bra, o allt é bra. Perfekt!

Tack till alla som förgyllde min dag o roligare blir det klockan fem! :)

Nu, fortsätta förbereda kvällen!
Hej då!

Haha! ;)

Måste bara visa denna bilden!
Johan hade tagit den med sin mobil o jag hade helt glömt av den så både jag o han skrattade för fullt när han visade den för mig igår. (lade över den på datorn igår)
Sicken liten skit! O hon var så glad över min stora mage o frågade varje dag om magen o bebi, o KjAja... När bebisen skulle komma..

Selma o jag
Båda två sitter o visar upp sina "stora" magar. ;)
Alltid skulle hon känna o klappa på magen! Så gärna ville hon känna en liten spark o blev lika förvånad o glad  varje gång det kom en..
Det var dagen då Klara var beräknad att komma ut men hon valde en annan dag o det gjorde hon rätt i!
;)

Solen skiner! - Pottungen!

Så gott väder ute, riktigt varmt!
Fast för lite mer än en timma sedan så var det disigt som attan ute, det kändes riktigt som att en liten regnpust kom o satte sig i ansiktet tidigare när jag var ute o gick.
Har hunnit med en hel del idag! Klockan ringde 06.15, kan bero på det, annars så hade jag garanterat sovt länge till. Det var iaf bra att den ringde eftersoom att Johan hade somnat om från sin egna..
Har tvättat, diskat, dammsugat, duschat, käkat frukost, både jag o Klara.. Snart bär det iväg in till Kinna, skall hämta upp Johan, välja färg, handla på Willys o sen hem igen. Plocka ner torra tvätten o sen bege mig till Partille o Hisingen. Full rulle blir det idag, måste hinna med en del nu när man é ledig idag. Ledig o ledig, jaja, gör ju något vettigt iaf..
 
Pottungen! Klara alltså! Så duktig tjej! Vi har en liten rutin med pottan nu o hon verkar gilla den mycket. Gör jag med för jag slipper ta bajsblöjor!!! ;) O vi sparar både någon krona om dagen plus att vi hjälper miljön!
Varje morgon efter frukost så sitter hon på pottan en stund, gör både ettan o tvåan o även likadant efter middag!
Så duktig tjej så! Skall hålla på denna rutinen o hoppas på att det håller i sig! ;) Har inte bytt en enda äcklig blöja sedan i söndags för då var vi ute o åkte o saboterade rutin, tji fick vi!

Nu, Kinna!
Ha en härlig dag i solen alla!

Linslus

En riktig liten linslus é vad vår dotter é!
Det har vi vetat länge men idag fick vi ett litet bildbevis. Lillskiten var med i Lerumstidning! Stor bild också!
Sista mittuppslaget, "I ögonblicket", tillsammans med sin Mormor, min faster o lilla kusinbarnet Maja.

Har jobbat nu två dagar men imorgon har jag ledigt, då skall vi iväg o bestämma färg på huset sen skall jag vidare till Partille o Backa för att bestämma innertak.
Sen bär det hem för att tvätta o i mellan tork/tvätt åka bort o göra lite nytta med huset. O göra ett riktigt gott middagsmål efter det. Vet inte vad det blir än men Johan föreslog Kyckligenchiladas, kan nog bli så.. ;)
Johan é nu o jobbar på huset nu, så när jag kommer dit imon så har det nog hänt en stor skillnad igen, det går fort! Speciellt när man har roligt!

Ganska gott att jobba lite faktiskt, både för att jag känner att jag också får bidra med cash, vilket jag gör ändå men att jobba för det på riktigt igen é en annan sak. Plus att jag kan unna mig något speciellt som jag verkligen förtjänar sen! ;)
Sen att alla goa kunder é inne o blir så glada över att se mig igen, även arbetskamrater..
Men det é just det, eftersom att det bara é tre veckor så går det ju bra. Hade det dock vart för gott, att jag skall tillbaka o jobba igen för att Klara har börjat på dagis så hade det ju inte vart alls lika roligt! Nepp!, tur att det é så långt kvar!!!!!!

Nu, mys med Johan!, men först fixa en välling till Klara som har däckat brevid honom! Men vällingen tar hon galant i sömnen utan att vakna. Hon tar ut nappen i sömnen så fort hon hör ljudet av en skakande flaska! Hihi,, ser väldigt roligt ut men svårt att förstå om man inte é där o ser det själv. ;)

Sleep tight!

Sorry...

Sorry...
Här kommer ett inlägg, efter att fått klagomål på att jag legat på latsidan för länge! Illa illa! Skall absolut skärpa mig!
O tyvärr, jag får be om ursäkt för det också, att jag inte la ut några bilder från i lördagskväll! Men här har ni dom! Klara o hennes kompis Linus som Klara é helt besatt av. ;)

Söndags så la vi klart hela taket! Spännande spännande!
Syster/Moster, Tony, Selma o Doris kom o hade med sig fika till hela bunten! Dom stannade ett bra tag så mesta tiden under dagen spenderade vi med dom på tomten!
En öl till alla gubbar blev det också som vart med o satt ihop vårt tak. O KRANSEN fick sin heliga plats! ;)

Vi jobbar o sliter, vi bygger ett hus....... tralalalala!
Tack alla ni som var med o förgyllde vår helg o ville vara med o dela detta för oss stora ögonblick! Vårt tak o vår framtid!!!


Igår var det upp tidigt o börja jobba! 10 timmar! "MJUKSTART!", nope! Well, somebody´s gotta work to make a living! 
Idag har jag vart ledig men sen bär det igång igen, 10 timmar nästan varje dag tre veckor framåt! Puuh!, anar att jag inte kommer vara superpigg när dessa veckor é över men that´s life! 
Så nu skall Klara vara hos Mormor i tre veckor, jätte skönt när man har en till som kan hjälpa till i dessa tider.
Det blir Mormor för hela slanten! ;)

Idag var det Borås, mamma/mormor skulle kolla ut nya glasögon! Det blev 3 stycken! ;)
In på Barnvagnscentralen blev det också, samma årstid vi var där idag som förra året så det var REA igen! Perfekt! Men jag köpte inget, håller på mig... Klara fick ändå, sommarsandaler, o kappa till lite kallare väder av Mormor sin! Så fint så.. Hon é helt underbar hennes Mormor! Också köpte hon lite saker till Klaris för att kunna ha när hon é hemma hos henne... Turt att hon é så liten så att hon inte fattar att hon blir bortskämd..
Sen bar det av till huset, mamma/mormor o jag sopade ut hela stället! O gissa om vi var aningens svettiga sen, o dammiga!

Mysigt mysigt, tittar på Klara som ligger brevid Johan o sover! Men, det é allt dags att hon flyttar på sig för nu kommer jag, o här har vi inga ongar i sängen! ;)
Nu, nana, upp tidigt imon igen, skall köra Klara till Mormor innan!
Natti natti!

Vi har tak!!!

Tack alla ni som hjälpt till att lägga vårat tak. Alla inblandade på något vis!

Robban, Roger, Janne, Erik, Gluggen, Caroline, Anne! O självklart en stor puss till vår pappa Johan! MOA!!!
O ja, det kommer en taklagsfest! Kransen é redan gjord av den händige Caroline!
 
Takstolar o diverse kommer!!! Äntligen startar det! ;)

Innan puts, innan tak.

Osså var det igång!
Andra takstolen lagd, Janne "gick"/klättrade där som om han fortfarande levde apliv. Han kunde sin sak jäkligt bra, det såg ut som om han gick på moln så som han hoppade mellan takstolarna hela tiden! (imponerad!)

Janne-Apan

Johan, där han hör hemma!

Väldigt bra bilder på dom båda! Son o Far!


Kransen görs!

Erik o Gluggen


O självklart så var Klaris också med! O även Selma o Doris!

Resten av taket kommer i bilder under dagen!
Även bilder från igårkväll när Annelie o linus var här!
Nu skall jag bege mig!
Hejsan! ;)

Bad, vvs, kakel

Japp, det é vad dagen har handlat om! Väldigt roligt faktiskt.. Tills man blev hungrig, men när vi väl fick lite mat i magen så tog vi nya tag!
Frej Jonsson, Rörshoppen, Hero Kakel,,, m.m. Ja, alla dess platser där det vettiga finns!
Har faktiskt bestämt oss för det mesta. Bara listerna mellan dörrarna, fönsterkarmar o innertaket som vi inte tittat på än.
Eklister vet vi ju iaf, ett självklart val eftersom att nästan alla golv blir i ek (förutom klinkersgolven). Fönsterkarmar vill jag ha vitmålade medans Johan vill ha marmor tex men eftersom att jag é den som får bestämma i slutänden så nepp! Tak- ingen aning! Bara det inte é detta trälikanande vita saken so man stirrat på i hela sin uppväxt när man vaknat upp.
Badrumsmöblerna till stora badrummet har vi inte heller tittat ut, det finns ju så himlans mycket! Fastnade iaf för allt i det lilla badrummet! 
Bilder kommer senare, imorgon kanske.
Skall mysa lite med Klara nu, hon verkar ha lekt färdigt o börjar bli lite pumsig, inte sovit mycke idag, bara in o ut i alla butiker!

/ Emma

Igår jobb, idag bara va...

Igår var det jobb. Klara var hemma hos Mormor o Johan tvättade bilen o gjorde andra saker som behövdes göras, tex fiska!
Klara o jag var inte hemma förän halv elva på kvällen (hämtade henne hos Mormor) o fick vänta in pappa Johan utanför dörren eftersom att jag inte hade tagit med mig några nycklar eftersom att han skulle vara hemma.
Vi somnade relativt tidigt o sov alla tre ända till kvart i tio!
Dagen har verkligen gått fort, vi har vart ute med båten ett tag, i vågorna, don´t like! Klara hade premiär i sin nya flytväst, riktigt nice..
Sen så har vi käkat sill o potäter! Mumma!
Mycket mer har inte hänt, kan bero på att vi vaknade så sent.
Nu, Klara sitter o leker o stojjar för fulla muggar o Johan tittar på tennisen! Lite sega alla tre allt..

Hoppas alla haft en trevlig helg!

Dom senaste dagarna har varit helt underbara!

För det har det verkligen! Helt underbart!Har njutit till fullo av varje dag som gått dom senaste tio dagarna cirka.
Har tagit vara på varje dag.
Förra veckan var vi hemma hos Caroline, Selma o Doris, badade o gottade oss. Sen kom helgen o även den va helt underbar, ja det vet vi ju redan, det é ju bara o kolla in bilderna! Denna veckan har solen vart framme konstant! Har gjort alla ärenden jag planerade in denna veckan o även solat, badat, storhandlat m.m!
Igår var vi i Lerum o badade i Stamsjön med Sofie o Kamilla o hennes underbara kidz! En heldag på stranden. Köpte med mig thai-mat hem från Lerum eftersom att det var på tok för varmt för att ställa sig o laga något i denna hetta!
Jag väntade med att äta något tills Johan kom hem vid halv åtta, då hade han jobbat klart för dagen!

Har helt enkelt inte haft någon vidare lust att sätta mig vid datorn o skriva något inlägg, så ni får ursäkta! Man måste ju ta tillvara på solen i detta tillfälle. ;)

Nu, göra sig iordning för att vänta in Johan, vi skall bege oss iväg till Kinna! Klipp o sling idag! Because I´m worth it!
Héjsan!

RSS 2.0