SJÖDAL HERE WE COME!

Klara i det blå... Ett eländigt tjöt om Dojis, tur då att vi ändå skall ta o åka dit i detta nu. Sa det precis till henne o nu é hon på väg ut för att ta på sig skorna gapandes om "bil, bil, bil".

So, off to Sjödal!


 Hade en heldag med Mormor igår, var även i Kinna/Skene, inhandlade väldigt välbehövliga saker.

Fått dubblad vårdnadsbidrag btw, dom har verkligen koll på saker o ting i denna kommunen.

Höll förresten på att ge mig ut i natt o fälla bönderna som har hand om ängarna/åkrarna här!


SOON TO BE 25!

Hur fasiken kan man ha semester om man inte ens har något jobb?!
Vad kallar man då jobb?...



Spanat in en ny vagn ja, Johan verkar ge med sig, trot eller ej ;)

Blir nu snart 25!, bara 25 år kvar till 50, se därru, så länge jag ändå klarat mig.
Ingen panik, men det verkar Johan tro att jag har. Det é bara det att när man levt i en dvala i nära tre månader så finns det inte så mycket energi kvar för resten.
Sålde mina PINK-biljetter förra veckan, skulle gått o sett hennes konsert dagen innan min födelsedag men orken fattas.
Spa fanns också på schemat men det får bli en helg när jag kan njuta av det istället.
O släkt o vänner é förpassade att glömma min dag!!!
Jag tar dan som den kommer, kanske känner jag för att ta igen den senare ;) Vem vet...

Pratade med min kära vän Sofie i morse, nyförlovad o allt. Kan det bli bättre, också kommer ju snart deras lilla knodd på det! GRATTIS till er, Sofie o Daniel, Daniel o Sofie!!!

Seg dag idag för övrigt, kasst väder, redan sanerat hela huset o jag har ingen lust att bege mig iväg någonstans.

Kom på den briljanta idén idag angående en soffgrupp vi har stående här. Min farbror, han behöver verkligen byta möbler, kan nog lura på honom dom! Dom skulle dessutom passa in perfekt där! ;)
Skall nog ta tag i det i veckan, åka till honom o införstå honom i min briljanta idé.
Johan tyckte det lätt jätte bra, tills han kom på att det blir ju han som får bära, so what, vi blir av med det o sängen kommer in på kontoret istället. Perfekt... Får bara hoppas det går vägen. ;)

Skall slå en pling till familjen Jespersen/Ericsson nu!

Adjöss!


SUNDAY

Har noll koll på saker o ting just nu.
Först nu som man börjar inse att -shit, ja é faktiskt gravid!
Har känt nu när det börjar kittla i magen att ja jäklar, det é inte bara ett knarr för hunger. Nepp, jag skall föda barn, IGEN!

Den här helgen har vart kasst väder men det har verkligen inte gjort någonting alls.
Fredagen spenderade jag o Klara hemma hos Mamma/Mormor. Var o hälsade på faster Gittan, även Farbrbor Gunnar kom förbi. Badade lite, spanade in en vagn som mitt intresse föll ganska gott för, bara lite tjöt på Johan så é den nog snart här ;)
Sen hem o äta underbar middag som Johan lagat (för vem hade annars gjort det), sedan iväg till Tommy som hade ringt o bjudit in oss. En låååång kväll blev det, men väldigt trevligt o roligt..
Vaknade igår till skyfall, på en lördag?! Typiskt..
Det blev en sen frukost eftersom vi låg o drog oss i sängen så länge. Vi åkte iväg till Kungsbacka för att storhandla (på en lördag, tragiskt!), gick som en dans, köpte även med mig räkor hem, gott gott. Ville igentligen ha kräftor men dom var slut så jag fick nöjja mig med räkor. Johan åkte o grejade lite med båten sen hem också satt vi ute i den då strålande solen o käkade en massa gott plock.
Idag har jag hunnit med en hel del.
Johan gick upp vid 05.00, drog ut med båten, medans jag o Klara låg kvar o sov. Jag vaknade halv nio, gjorde frukost o gick sen in till Klaras rum o väckte henne nio.
Plockade upp en massa leksaker som konstigt nog åker ut i hela huset trots att hon har ett så stort rum. Sanerade hela köket, dammsög hela huset, tvättade alla golv, sanerade toaletterna, vek tvätt o hängde upp två tvättar. Lagom tills jag var färdig kom Johan hem vid halv två, konstigt att han skulle pricka klockan så.
Sa inte ens till honom i telefon under dagen att jag storstädade för jag tänkte just så, att då väntar han in i det sista med att komma hem, men så perfekt gick det ändå, han slapp undan....
Just nu ligger dom andra två ute o sover, Johan i sin baden-baden o Klara i vagnen.

Blir riktigt god söndagsmiddag sen, färsk potatis, fläskfile, champinjonsås med rödvin o sallad! Min favorit! Även tillagad av min favorit! :)

Klara

So long!
///Emma


*GRRR*

Vissa, MÅNGA människor ska verkligen inte ha barn!


RSS 2.0