DET É MYCKET NU

Ja det é mycket nu.
Trodde man inte när man gick o väntade första knodden men vad man vänjer sig fort. Kommer knappt dock ihåg hur det var innan.
Kommer nog få märka av det om några veckor när vi ligger på playan i Thailand, det enda stället som inte barnen har invaderat på, än! ;)

Jag har börjat visa mig på jobbet igen lite smått, jobbat fem dagar än så länge. Gött det kändes att få LÖN i fredags, det var längesen det! O snabbt gick dom åt! :)
I lördags bar det iväg på julfest med jobbet efter lite jobb såklart! Johan hade barnen, fast han droppade av dom hos Mormor några timmar då han o Tommy skulle iväg på nåt skoj som hade med ljud/hifi att göra.
Efter det hade dom myskväll o han bävade inför natten, men så, vår underbara Olivia väckte honom bara en gång sen somnade hon om, som vanligt. Tadaa!, det var inte så farligt som han trodde att det skulle bli.
Julfesten, hujedamej sicket röj! När man inte vart ute o röjt på 1½ år så blir man lite ringrostig så vi glömde liksom lite av all den goda maten på julbordet o var mer inställda på det alltid fyllda glaset som skulle ta slut. För det fylldes på heeeela tiden, tro mig, grymt bra service där! Vi var på Oakleys, mycket bra showande, hade grymt skoj!
Sov i Lerum o var hemma lagom till stormen, stormen som tog vår 3*3m stora studsmatta, som slog sönder vårt tak, flög ca 150meter o gav mig ett riktigt dåligt humör. Så dåligt humör att vi skall ta tag i den nu till helgen så jag slipper se den ligga där nere i en hög. Kan inte vänta till våren som Johan först tyckte, då kommer den gå mig på nerverna.
Tur i oturen hade vi iaf, den kunde lika gärna slått sönder nåt av de 14 fönster vi har på den sidan vilket hade vart katastrof, en storm in i huset..
Jag é fortfarande hes ifrån i lördags, så går det när man dönar så! Haha! Hoppas bara att jag inte dratt i mig nåt virus, känns som att det skulle gått över nu, hoppas hoppas!
Olivia har iaf blivit sjuk, hon har öroninflammation o spräckt trumhinnan. Stackars lille plutt! Tur é att hon verkar iaf inte ha så värst ont så hon gnäller inget men man ser när hon é där o pillar. Idag var vi på Vårdcentralen o fick penicillin iaf, hoppas på snabb läkning. Så nu missar hon babysim ett par gånger, stackarn får inte vara med sina kompisar! :/
Spinning både igår o idag, härligt! Så nu förflyttar jag mig till bingen o slappnar av till max!

Hej svej!


111111

Ett magisk datum?
Iaf, verkar va många som går o gängar sig idag. Tex, lilla Sara! Gratulerar!

Haft en underbar dag, trots en mycket gnällig Olivia. ;/ Än har hon faktiskt inte slutat gnälla, eller så hör jag henne inte, hon é inne o leker med Klara i Klaras rum.
Vi fick oss en underbar promenad i solskenet alla tre, mysstunden för dagen. Sen var det lövkrattning o sånt roligt som hör till hus. Städat lite som galning på insidan med, nästan som varje dag eftersom att jag inte gillar smulor eller damm.

Det osar gott från ugnen, bästa att gå o kika så det inte bränner vid!
Hoppas ni får en trevlig helg!

Mina härliga barn! Gud vad era föräldrar älskar er så!!!!!!! (Jag vet, dom använder inte datorn så dom kan inte veta vad jag skriver, men vi säger det till dom varje dag så dom vet allt!)


EN HÄRLIG DAG


En härlig dag!
Trots att vädret inte var på vår sida, inget regn men ändå så dystert. Solen kom dock fram, men efter att vi kommit in från vår underbara promenad!
Klara, Olivia o Jag begav oss ut på promenad vid halv elva idag. Klara ville också åka i vagnen så jag gjorde ett försök, ett försök som lyckades. Fick ner båda två i vagnen o dom satt glada där under hela promenaden, Olivia somnade inte förän vi var ca 300meter från huset.
Sen låg hon kvar o sov ute i ca en timma, Klara o jag gick in o åt korv sedan gick hon in o la sig i sängen, tröttefisen. Det var härligt, båda två sov, samtidigt!
Sen har jag haft storstädning här hemma. Dammat, dammsugit, tvättat golven, tvättat, hängt upp o plockat ur diskmaskinen. Tvättat babygymmet o gå-stolen för nu skall det säljas.
Imon é det dagis på schemat, undra vad jag då skall hitta på, promenad känns lockande sen é det blankt.... Kan vara gott det med.
Imon blir det spinning, jösses vad jag längtar! Det blev massa jobb förra veckan som kom i vägen o då blev det ångest o rastlöshet för att jag inte fick min träning! Men imon é jag på´t igen!

Hej svej! Gulligull med Klara nu!


MORMOR

Hade en helt underbart rolig kväll igår!
Sofie, Daniel o ALexander var här, vi bjöd på fondue! Det passade ju jätte bra med tanke på att ingen utav dom hade provat tidigare! O det blev ett klockrent val!

Mormor!
Sicken hjälte, sicken pärla.
Hon erbjuder sig, förenklar våra liv, underlättar för oss alla.
Hon ställer upp, ger oss möjligheter, trots att vi bor flera mil ifrån varann.
När jag i fredags var o hämtade barnen hos Mormor var dom inte så pigga på att åka hem. O när vi sedan åkte så kom vi inte ens till andra korsningen innan Klara sa-"Jag saknar min Mormor". Underbart att höra så jag ringde upp Mormor så Klara fick säga det till henne. :) Mormor blev rörd.
Det é kärlek det!


RSS 2.0