SOL SOL SOL

Skärpning! Så längesedan som jag skrev nåt, har äna tappat lusten. Men nu vart det dags, min granne har saknat ett inlägg så jag får väl ge med mig! ;)

Helt enkelt, vem kan sitta inne o blogga medans man kunnat vara ute i den galet fina solen, temperaturen har vart uppe mellan 25-30 grader en hel vecka! Så härligt!
Vi har grejat o pillat ute i trädgården, fint har det blivit! Nu é det ju bara det att det skall fortsätta så vilket betyder att gräset skall klippas rätt så ofta o blommorna vattnats två gånger om dan när solen steker på!
Sockerärtorna som Klara odlat har börjat titta fram o hon é så glad, skall bli kul att se hennes min när även morötterna tittar fram!

Vi har även haft en barnfri helg! Händer inte allt för ofta i den här familjen kan jag säga.
I fredags jobbade nämnligen jag kvällen o Johan var i Sthlm på MaskinExpo så passade barnen gjorde såklart deras Mormor! Dom hade haft det jätte roligt sa dom (Klara) när jag pratade med dom på lördagmorgon innan jag skulle iväg till jobbet igen. Så det bestämdes att dom skulle stanna där ända till söndag!
Det betyder att vi hade en lugn lördagkväll med maaassa god mat o ESC på tv´n såklart, också grannen Thomas också såklart! Så jäkla roligt att Sverige-Loreen tog hem vinsten!
I söndags var det ju mors dag, mamma kom hit vid halv tio med barnen o vi bjöd på lunch o smarrig tårta!


Nästa vecka vankas bröllop o Sofie var här i måndags för att provsmaka tårtan-o hon föll direkt! Det var ju bra det, inget krångel här inte.. ;)

Nu vaknade redan lillmonstret! Hej svej!

O o, nu ger jag mig på träningen igen, får med mig Josefine! Yeeej!


HMMMMM.........

Hmmm, hur var det nu?, jo jag var trött, så var det ja. Fortfarande faktiskt, eller så é det bara så att jag chillar vid köksön medans Johan gör den underbara maten. Tacopaj! Yummie! Perfekt bakfyllemat!
För ungefär så lät det imorse när Johan ringde hem o fråga vad jag ville ha för bakfyllemat idag, underbara människa! ;)
Idag har vart ganska segt,,, för det var ju faktiskt möhippa igår för min kära underbara vän Sofie!
Överraskade med lunch här hemma med massa tjejer, sen drog vi vidare till Gökboet för femkamp, hur skoj som helst! Sedan lite privata lekar innan vi drog in till stan för att gå o äta på Athena,, o sen ut o skaka lite rumpa!
Jätte rolig dag o kväll! Så därför så é jag lite trött idag, till o från faktiskt, jag har ju ändå tvättat o röjt lite här o var.

Olivia é en gnällspik, hon mår inte riktigt bra tror vi. Kräkningarna i veckan var ingen höjdare, o lite dålig mage på det som fortfarande håller i sig konstigt nog. En ny tand på g långt bak ger henne smärta o på det så fick hon första vaccinationssprutan, hennes kropp é väldigt känslig för sprutor.
Stackars liten, det é inte lätt att vara Olivia nu! <3

Mmm, nu fick jag ett glas vitt o lite cheddarost! Gott! Älskar dessa dagar i köket med vår underbara familj!


RSS 2.0