HÄRLIGA DAGAR

En bildbomb från Borås Djurpark o Liseberg!
Hade kanon väder båda dagarna. Även igår, då var vi hemma o myste o grejade på utsidan hela dagen! Fick gjort en fin blomsterrondell-bild kommer.
Pappa-BjörnKlara-Varg
Påväg mot utgången! DÅ kom det lite droppar på oss, men det var bara det sen kom den stora solen igen..............

Klara o Mamma åker Sagoslottet!


Klara o Pappa åker Drakbåtarna o Flygande Elefanter.

O såhär kan man se ut när man é 2 år o inte fattar vad turordning é!
Men sen kan man bli överlycklig när det väl é ens tur! Äntligen!
Flygkarusellen.

Jätte duktig var Klara, åkte helt själv, för där kom ju faktiskt inte Mamma o Pappa i!

Kaninhuset till sist, en lite rädd Klara som skyndade sig in i Kanin-huset igen efter att ha mött en kanin på vägen ut, vad möter hon då om inte en kanin som kom fram genom en bakdörr! Tur att Mamma o Pappa var precis i närheten!!!

BORÅS O LISEBERG

Härliga dagar!
Igår var det Borås Djurpark för hela slanten o idag bär det av till Liseberg! O på det, stor soooool!

Dags att fixa sig fin o bege sig!
Ha en härlig dag alla!


OLIVIA

Idag visade det sig att lilla Olivia har fått sin första tand! Vänster nertill.
Wihooo, stora flickan nu!

Igår var min födelsedag, 26 år. Redan.... Bjöd på lunch, o tårta såklart, jätte roligt. Fick flera fina presenter! Tack tack Alla!

Idag é det måndag o en riktigt tråkig sådan, vädret iaf, vi dock har pga det fått gjort en jätte massa bra saker. Vart på IKEA, Johan o Jag, o införskaffat nytt skrivbord. Det blidde jätte fint inne på kontoret/Mormors sovrum!

Hemmagjord pizza idag, det blir mumma!


MARKS KOMMUN-SOM RYKTET SÄGER

Jag é så sjukt trött på det här med Klaras dagis så det finns inte.
I förra veckan kom i lådan en räkning på 1050:- för juli månad från Klaras dagis.
Då skall tilläggas att Klaras dagis é stängt pga vattenläcka så hon fick sluta på dagis redan 2 juni, eftersom att hon tillhör 15-timmarsbarnen, o det skall nu vara stängt fram till mitten på augusti. Juni månad slapp vi betala avgiften men juli månad den skall betalas iaf. Jag blir faktiskt riktigt arg, hon får ju inte vara där!
"Nej, den skall betalas för att du skall kunna behålla din plats." Vilket svar.
"Men hon får ju inte vara där!"-
tillägger jag. "Det é ju ett skämt, jag é ju inte den enda föräldern som blir upprörd över detta. Det finns ju ingen rättvisa i detta."

Nu skall Johan ta tag i det för mitt humör é redan så off o slutar det med betalning på något som vi inte får använda oss av så blir det nog inget mer dagis på Sätila Förskola.


TÄVLING


Jag tävlar hos
Bakverk och Fikastunder.. om dessa fina prylar,
tävla du också! Tävlingen pågår fram t.o.m 17 juli!

 


...............................

Punkt punkt punkt punkt punkt................................

Sicken dag, så rastlös, så lång, så tråkig...........

Jag har noll lust för något. Längtar till imon, imon eftermiddag när Johan slutat jobbet. Inte pga att Johan skall ha semester för så blev det inte i alla fall. Han skall jobba nästa vecka ändå, typikt men man får ta dom jobben man får, speciellt när det é på hemmaplan.
Nej jag längtar tills imon för att då skall vi äta massa gott till middag, olika ostar, kex, massa goda köttsaker, exotiska frukter o diverse. Vi brukar gotta till det så ibland, inte för ofta utav dom godsakerna dock för då blir det inte lika underbart dom gångerna man väl äter det.
Också har vi sen lördag, då skall jag o barnen åka hem till Mormor o stanna över där. Johan skall gräva hemma en stund sen skall han åka med Tommy på lite ärenden innan dom skall hem o förmodligen dricka lite för mycket whiskey o öl! ;) Haha, tyckte han kunde behöva en sån kväll tillsammans med Tommy...
Själv så får jag lite "semester" hos Mormor i helgen.. (med barn) ;)

Ha en trevlig dag i regnet!

NY VECKA

Helgen gick fort, fast igår var det en låååång dag. Vi låg mest bara i soffan o vilade, även Klara var trött hon, tur det....
I fredags blev vi bjudna på middag hemma hos Farbror Joakim o Maria, det visade sig att dom faktiskt kunde laga mat, skämt åsido!
En sen kväll blev det.
I lördags var en otroligt avslappnande dag, vi gjorde iordning god lunch o gav oss iväg mot stranden, för solen sken som bara den! Var där några timmar innan det var dags att åka hem o fixa oss fina o åka till Lerum för att bli bjudna på brak middag av Kamilla o Anders. O det var alla tiders, roligt, mycket skratt, stooor sol o Klara hade jätte roligt med Nathalie o Alexander.
Det blev en sen kväll så igår var vi båda helt slut, Johan lite mer då eftersom han vaknade upp lite bakis. Men två sådana kvällar på raken tar ut sin rätt, speciellt för två stycken som brukar somna innan tio..

Ny vecka nu då, oplanerad. Väntar bara på slutet för då går Johan på semester! O vi skall vara tillsammans! Det har vi inte vart sedan sommaren 2008 då han hade en o en halv vecka!
Han hade ingen semester 2009 för då byggde han huset o 2010 fick han en vecka, veckan då jag jobbade, typiskt! Så nu får vi hoppas på kanonväder för vi har ett o annat planerat. Inga långa resor utan dagstripper, Liseberg o Borås Djurpark, det é bokat! O även Marstrand en dag, o jag vill till High Chaparall, Mormor också faktiskt så det kan hända att han ger med sig på den punkten, men Johan vill ju bestämt stanna en natt eller två då så vi får se vad det blir, han kanske ger med sig när han får höra lite om saloonerna o all whiskey, grannen kan ju hjälpa mig lite på traven med tanke på att dom skall dit o vara där en vecka. så gör jag, jag ber dom om hjälp!

Vet inte riktigt vad himlen har att erbjuda idag, kanske blir stranden o sjön, eller gräsmattan o poolen idag, vi får se!


FRUKOST

Fiberberikad havregrynsgröt, socker, massa massa socker, ägg o en kopp té!
Det é min dagliga frukost o får jag inte det så fungerar jag inte!!!!!!!!

GLADA BARN

En liten bildbomb till Morfar som vi pratade med i morse när vi vaknade. Jesus vad man längtar till Thailand nu. Har tänkt jätte mycket på semester o Thailand det senaste, tror nog Johan gjort det också för han går o planerar i sitt huvud lite smått....
Olivia, underbara unge! Nyfiken o vill vara med hela tiden.
Med en av favorit leksakerna.
Flickorna Bus................

HELG

Sicken vecka, härlig o rolig.
I tisdags blev det storstädning på hööög nivå, allt byttes ut (lakan o gardiner), växterna fick sig en dusch o fick övernatta där i ett dygn innan dom fick komma tillbaka igen, golven svabbades, m.m.
I onsdags kom Sofie hit med lilla Alexander o då packade vi väskan o drog iväg till stranden för solen var på sitt bästa humör. En heldag med Sofie o barnen o en stor sol, perfekt!
Igår kom min syster Annelie hit o spenderade dagen med oss. Vi åt god lunch o jag bakade en drömrulltårta, den var smaskens!
Johan har vart hemma o jobbat nu igår o idag, grävt bort den stooora jordhögen som låg nedanför huset o fått bort den till sitt rätta ställe. Detta har Klara vart jätte glad för o vart ute ett antal gånger  "gjävt gjävmaskin".
Jsut nu ligger hon o sover, o likaså lillasyster sover.
Ikväll é vi bjudna på middag hos Farbror Joakim o Maria, yum yum. Vissa har det bra, vi é nämnligen bortbjudna imorgon också, hem till Kamilla o Anders. Snacka om att ha det bra!

METALLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SOFIE - THE BIG 4 - METALLICA

Weeei! Vilken helg!
Nästan som en mini semester som Johan sa.
Fredag bestod av städning, Maria o en maaaassa tårtbak till Sofies 25-års fest som stundade på lördagen.
Så, på lördag packade vi ihop oss o förberedde oss för den stora festen. O hujedamej sicken fest, så mycket vi skratta! Barnen var hemma hos Mormor så vi tog till vara på tillfället o slappnade av tills det var dags att åka hem i natten.
I söndags vaknade vi upp inte fullt så jätte pigga men ändå lagom pigga för att dra till Allum o shoppa loss lite. Eller iaf Johan, det förtjänade gott han. Han fann snyggaste G-star shortsen, en G-star t-shirt, en Replay t-shirt o ett par flipflop. Skit snyggt alltihop! Själv så sprang jag på en jeansjacka som jag drömt om nu ett tag men inte orkat leta efter.
Vid fyra drog vi in till stan, åter igen utan barn. Vi satte oss på Pasta+ ett tag o mös tills Joakim o Maria även kom o joinade oss. Vi käkade gott o förbedde oss för en hejdundrande kväll. The Big 4Ullevi! Eller så kan man ju säga Metallica!!! För det var dom vi var ute efter. Helt galet blev det när dom väl gick upp på scen, what a feeling!!!! 
Sicken kväll, lätt att den ligger kvar i minnet länge. Något att berätta för barnen sen! O även alla andra konserter man vart på nu senaste åren. Alla har vart helt otroliga!

Igår var en mysdag, hem o lata sig, äta en massa gott o sen ut med båten o mysa lite.

Vilken helg! Ser fram emot många sådana i sommar!

Klara sover på soffan så jag går väl ut o myser ner den lilla i vagnen! Hej svej!

1 JULI

Hoj Hoj! Redan 1 Juli!
Så fort detta året har gått! Det é nog mest pga Olivia tror jag, det blir oftast så när man har en liten knodd.
Det var en fullspeckad dag igår, blir likaså idag.
Vi var på BVC för läkarkontroll av Olivia, var i Bollebygd o köpte en present till härliga Sofie som fyllde 25 i tisdags, bakade en tårtbotten i den otroliga värmen till 25-års festen, åkte iväg för att lämna barnen hos Maria innan jag skulle sätta mig i frisörstolen o bli ompysslad av Emma. O åkte snabbt in på Skene Apotek innan för att köpa ersättningen jag skall prova på Olivia idag, den é inte komjölksbaserad o kostar hela 231:-!!!!!!! Helt galet, snacka om att bli ruinerad! O denna förpackning é inte större heller utan lika små som dom andra, o dessutom så skall man fylla med fler skoper, Huuuv, kommer inte räcka länge.. Sicket rån!
Apotekaren kollade lite surt på mig när det enda jag fick fram var " Åååå herre jävlar!"

Idag börjar vi med frukost, sen baka ännu en tårtbotten, dammsuga, åka till Hyssna Handel för fler ingredienser, vänta in Maria som ville komma o hälsa på oss idag, slänga ihop två tårtor o smaka en massa på fyllningarna! Yummie!
Sen dekkorera. Tror dom kommer bli perfekta för Sofie!

Nepp, time to get going!


RSS 2.0