Pa vag hem!

Aaaa, vi e pavag hem nu!
Sitter pa Phukets flygplats nu...
Saknar Johan sa mycket!
Har vart en bra resa, semester! Men nu e den slut... fast iof sig sa har jag semester nastan hela tiden, jobbar ju inte men nar jag kommer hem da blir det allvar igen. :)

Puss pa var pappa! Du e bast!, men inte pa fiske!

Thailand Dag 12

God morgon!
Har precis ätit klart min goda frukost som min mamma hade gjort iordning.
En ganska härlig morgon, bara Klara, mamma o jag. Pappa hade åkt iväg någonstans på moppen, fråga mig inte vart, man vet aldrig med den människan..
Vi har tagit det lugnt..
Klara-nakenfisen sitter på golvet o pillar.
Jag skall snart in i duschen med Klara. Gott...

Vädret é sådär idag så vi skall idag bege oss iväg till Patong har vi tänkt. Inte tänkter jag sitta still här inte!
Men jag får väl säga att vi haft ganska tur med vädret ändå med tanke på att det é lågsäsong.. Fast en dag till med sol innan vi åker hem hade inte skadat. Man känner sig ju blek nu när det inte vart sol på några dagar!

Nepp, nu kissade Klara på täcket så nu "hoppar" vi in i duschen!

Thailand Dag 11

Ingen bra dag...
Ingen sol... Så Klara o jag sitter inne i sovrummet o tar det lugnt. Jag pillar med datorn o Klara ålar runt i sängen.
Mamma o pappa går runt o städar o fyller vattenflaskor..
Har regnat som attan i natt. Men det var ganska skönt, det é gott o lyssna på.
Vi skall sedan åka o leta efter ett par keramik-lyktor som mamma har fått syn på lite överallt, kan hända att jag också köper. O jag skall även köpa mig ett par salladsbestick i en lite mindre storlek..
(Nu regnar det!)
O Patong blir det nog också, skall kika in i Hello Kitty-butiken o se om jag hittar något til Klara, o kanske Selma o Doris med.
Tänkte att blir dagen på tok för lång så tar jag mig en olje-massage, fast det får bli i Karon isåfall.
Väntar på att Johan skall ringa, han brukar göra det under tiden han äter frukost o det brukar vara vid den här tiden. ;)
Va vi saknar honom! ;)
Det é inte förän man é ifrån varann eller om något händer som man inser vad man har! O jag vet att jag é riktigt lyckligt lottad o har funnit en av dom bästa! (Man får va lite petig!, annars kanske man hittar en golvmopp med inget vett eller förnuft överhuvudtaget.)

Klara o Johan
2008-10-20

Ha en bra dag!
Tjingeling!

sv. tid 05.50
Nu har han ringt! ;)
Skoj skoj...
Puss!
sv. tid 13.50
Seg, seg som bara den..
Man blir det när man inte gör så mycket.
Har suttit i en bil mesta tiden idag,, kollat runt lite på Phuket.
Fast jag har ju redan sett mycket av det, iaf det som é vettigt.
Vi hittade keramiksakerna som mamma ville ha, jag köpte jag med. En jätte jätte fin stor lykta med lock på. O mamma köpte något liknande. När vi kom ut ifrån butiken började det klia över hela mig, hade fått tio myggbett, grrrrr! Fort in på Apoteket o köpa Tigerbalsam! Sååå gott! ;)
Sedan åkte vi till Lotus, köpte lite plock, bla blöjor till Klara för nu har vi bara 15 blöjor kvar sedan vi kom hit. Även en till talrik med Nalle Puh motiv som jag redan hade köpt ett par saker av. Jätte fina! 
Klara ligger här i sängen brevid mig, var tvungen att sätta mig här brevid henne för hon var så enormt övertrött, kinkig som attan!
Middag på stranden snart, dags att göra sig iordning..

Puss på Pappa!
Kram på er!

Thailand Dag 10

Härliga dagar, härliga NÄTTER!!!
Jisses va bortskämd man blivit här nere!
O då menar jag inte allt som man får uppleva, äta o få o sådant gott utan sömn! Jag pratar om sömn! Klara har sovit såååå jäkla bra sedan vi kom hit ner! Trodde att det bara skulle gälla första natten då hon sov nästan non-stop i elva timmar men icke! Hon har sovit minimum nio timmar varje nattQ!
Hon somnar alltid vid ca 22-23.00 o vaknar inte förän 08-09.
Jätte HÄRLIGT!
Det skulle pappa Johan vara med om! ;)
Idag har det bara vart lat-dag!
Solen var bakom molnen idag, första dagen under hela semestern. ;/
Pappa/Morfar skulle köra med sin moppe till Kamala o sedan vidare till Phuket town för att registrera moppen på sig själv. Tog hela dagen praktiskt taget o han fick åka till fyra olika ställen. Åkte klockan nio idag o var hemma igen vid fyra. Allt skall vara så himla komplicerat när dom skal göra sådana saker. För en liten moppes skull!
Själva så tog vi bilen ner till beachen o gick in o tog oss massage, mamma tog Foot Reflexology o jag tog en Foot scrub en stund efter att Klara somnat. Så jag har lika lena fossingar som Klara nu! ;)

Saknar Johan!
O Klara saknar sin pappa!
Men det é bra att vi kan prata med varann varje dag!
Sicken känsla det kommer bli när vi kommer hem! Kommer nog börja längta som attan kan jag tänka mig sista dagarna här innan vi sätter oss på planet...

Förövrigt så har Johan murat klart hemma så nu fattas bara ett tak! ;)
Kommer senare någon gång, snart hoppas vi!

Nu é Klara ute o går med Morfar här på golvet, i sin egen takt.. Fast morfar orkar inte så mycke, han klagar på ryggen!
Nu kilar jag. Ha det gott!

Puss på pappa!
Kram på er andra! ;) Iaf Du o du, du du o Du!

Thailand Dag 8

Massa sol, massa bad!!!
Kl 18.20. 31 grader ute.

Klaras nya badring!

Åååå så skojigt!

Klara o jag. O Klara o mormor!

O Klara o jag igen! Mammas älskling!

Var i Karon igår. Fick sådan jäkla god massage! Precis vad jag ville ha! Exakt en sådan!
Mamma tog en fotmassage, vilket inkluderade nacke, händer o ben bland annat. Hon satt o njöt till fullo!
Sedan åt vi på Buffalo Steak House!, räktoast till förrätt, Filet mignon garlic and pepper till huvudrätt o bananasplit till efterrätt!
Allt i min smak!
Hahaha, Pappa, nu läskade jag dig allt!
Det é vi nästa gång! :)

Gott var det iaf! ;)


Hej Pappa!!!
Middag snart, dags att göra sig iordning!
Tjingeling!!!
Puss o kram

Thailand Dag 6

Hallå halllå!

Ja, vad har vi gjort? Massa saker, på massa platser..
Dock inga utflykter så som vi brukar göra när vi é här nere, pga att det é lågsäsong.. Det é liksom inte det bästa vädret för att vara i havet...
 

Lite info då från i tisdags. Mamma, Klara o jag lånade bilen på kvällen o åkte ner till Nai Yang-stranden för att käka middag,  o OJ sicken resa! Mammas första körning i vänster-trafk! Hihi.... Jag skrattade så jag kikna! ;) Det gjorde hon med!
I vanliga fall så har vi bara 5 minuters bilväg till stranden men eftersom att vi körde fel med en gång när vi skulle ut på stora vägen så blev det en extra lång första körtur! Det tog ca 25 minuter att komma till stranden! Körde mot trafiken gjorde hon bara en gång också, men då stod alla bilar stilla som tur va o hade det vart en thaiare som hade kört så hade dom säkerligen också kört så!
I onsdags åkte vi till Kamala! Vårt älskade Kamala!
Så dött det var där då,, nästan alla restauranger hade stängt igen. Även Deng´s men Suujing va som tur va där, hon såg mig allt, o jätte glad blev hon! Hon skrattade massa när hon såg att jag hade Klara med mig! Vi lovade henne förra gången vi var här att vi skulle ha med oss en liten baby nästa gång vi åkte hit, o så blev det! ;)

Igår gick vi först till poolen o badade o hade det gott, Klara é då inte rädd för vatten hon, kommer nog aldrig hända! Helst så vill hon inte att man skall hålla henne heller! Köpte en badring/stol till henne igår så vi slipper bli helt nerskvättade när vi kämpar med att hålla fast henne ovanför vattenytan.
Efter badet åkte vi till mitt älskade shoppingställe Central Festival! Där gick vi loss mamma o jag! Fast jag höll allt tillbaka lite ändå! Där köpte vi också en present till pappa!


Man blir trött efter att ha badat så vilt o så länge!
Tur det för efter fem minuter så kom skurarna!
Ordentliga skurar!


Pappa han saknar vi! Vi é inte vana att någonsin vara ifrån honom!
Han é så duktig han, hemma o bygger på vårt hus! Tillsammans med Farbror Joakim, tur att dom har varann, eller att vi har Joakim!

Nu skall jag o bada!
Tji fick du!

Kl 16.05 29,7 grader ute.
Var på flygplatsen o hämtade vagnen idag, så nu é den tiptop!
Fast jag vet inte, jag é ju inte så förtjust i fyra hjul så jag fortsätter nog med min Thaivagn! ;)

Stor puss på vår pappa!
O kram kram till resten...

Thailand Dag 3

Tredje dagen.
Kl: 18.10. Temp, 30.2 grader.
Vaknade av att Johan ringde, sicken go uppvakning! Han tycker det é väldigt ensamt hemma. Klara fick också prata med honom i telefon, hon blev så glad så. ;)
Detta var första o enda gången vi é borta från vår pappa.
Det é ju enklare för mig, jag é ju här, han é ju kvar i vanliga vardagen med massa jobb o vanliga hemmet!

Har bara slappat hela dagen, det enda krafttag vi gjort é att vi lämnat in vagnen på flygplatsen för repairing..
Dom é så snälla så alla thaiare så, dom ville fixa vagnen så snabbt som möjligt o allt vad dom skulle göra! Inte tyckte dom att jag skulle bära den heller, kan ju va tungt!
Det é bannemej skillnad på thaiare o svenskar, här jobbar o sliter dom tills dom går under! O trevliga é dom också!

Efter flygplatsen åkte vi hem o gick o badade i poolen.. Lillskiten va trött när vi kom dit o blev kinkig men sen när vi bara kände på vattnet med tårna så blev hon tyst, med ett glatt léende! ;) Hon va i säkert närmare en timma o plaskade för fullt...
Efter ca en kvart brevid poolen så somnade hon som en tok så mamma/mormor o jag satte oss o bara gottade oss i lugn o ro.... Härligt härligt...
Något mer som va härligt va ju massagen igår! Inte illa,, fast dyra var dom, 500bath!, så jag satsar på massage i Karon någon dag snart. Plus att då vet jag vem som skall få massera mig!
Mamma, Klara o jag var ute o gick en bit förut o då träffade vi på grisar/svin,, maaassa svin! Fem stora o jätte jätte många små kulltingar! Dom bodde alla där hos en gubbe, såg inte t som en ladugård men det luktade sannerligen så! Isch!
På vägen hem träffade vi även på ett till stort svin, den skulle då verkligen behöva förlösa sina kulltingar...
Så nu har vi något o visa pappa imorgn eftersom att han har pratat om att det finns vildsvin här! Han har tillomed skaffat sig en käpp för att skydda sig mot dom när han é ute o går...

Skall ner till stranden snart, käka middag i solnedgången..

Maaaassa pussar på vår pappa!
Ha det gott!!!

Thailand Dag 2

Andra dagen. Känns inte som att vi kom igår redan, é så invand med mina rutiner som jag brukar ha när vi é här..
Bild på Klara i sitt nya åk.
Den har ratt o tuta o den spelar "happy birthday!"
Vi var o badade i poolen hos Uno förut, Klara var heltokig! Men mest njöt nog mormor.. (Ovanligt)
Vi filmade första doppet för Klara men jag glömde ta kort, typiskt. Men det kommer ju fler tillfällen! ;)
Den vite o den svarte!

Nu skall vi gå o ta oss en härlig massage för det blev inget igår eftersom vi prioriterade att införskaffa en vagn!
HÄRLIGT HÄRLIGT!

Må gott! KRamar Klara & Mig!!!


Dag 1-ankomst, Vagn!

Idag har vi vart o köpt vagn!
Fin vagn. En paraplysulky eller vad det nu kallas, med alla finesser.. Ratt, mugghållare o hela kitet!
Bilder kommer imorgon! (Två vagnar på en månad!)
Efter turen på Lotus tog vi oss hem, lastade in alla saker vi köpt o åkte bort till stranden för att käka en god middag. Jag åt räkor med god marinad, förrätten bestod av vitlöksbröd o vårrullar.. O ris, självklart ris! Allt va lite för hett dock!

Natti.. skal va lite social mot resten som sitter runt bordet!



Thailand! Ankomst.

Japp då vart vi äntligen här! I Thailand!
Ett glatt foto från Landvetters flygplats..
Resan gick jätte bra! Över all förväntan. Inte visste jag att barn kunde vara så enkla att ha med sig på en sååå lång flygresa. Men jo, Klara va faktiskt inte gnällig en enda gång förutom när vi skulle lyfta från Bangkok. Planet blev ca 15 minuter försenat o Klara var både trött o hungrig. O jag ville ju att hon skulle dricka vällingen under starten så hon inte skulle få lock för öronen, o precis som när piloten började "gasa" lite så blev hon tyst för då satte jag in vällingen i munnen på henne. Lilla lammet sov så gott så...

Vi fick VIP-platser, längst fram i planet, dock inte i 1-klass men så gott! Klara fick sin helt egna sovplats, "cribb"... Hon lekte o roade sig med att framförallt kika på allt folk, smaska kex o kasta ut leksaker.. Dessutom så satte det sig ingen brevid oss så vi fick ett tre-säte för oss själva + Klaras cribb! ;)

Resan gick super men hämtningen av väskor var väl sådär. Ett hjul på barnvagnen mamma köpte för att kunna ha med till tex Thailand hade lossnat, den låg brevid. Ingen större fara tänkte jag, det löser sig! -Undra vem som lärt mig det uttrycket?
Men, när vi väl kom hem till pappas fina hem o jag satte mig för att sätta fast hjulet så märkte jag ju att det var ju inte så enkelt det heller, kuggarna hade lossnat, var av o  fanns inte längre kvar! Grymt!
Sen märkte jag även att ena framhjulet också var av!!! SKit i H*******!!! Gött att det finns försäkringar som täcker sådana grejer, problemet é bara, två vckor i Thailand med en 7-månaders utan vagn!?  Det får besökas barnshoppings imorgon!
Inte tänka på det längre, skall nu ner till stranden (med bil,hyrd) o där skall jag gå in på ett spa o ta mig en redig jäkla massage!
För övrigt, mamma sov som vanlig på flyget, likaså Klara, men jag sov inte en blund, som vanligt!!!
Övertrött? Nej absolut inte!!!

Puss på vår pappa också som é hemma o lever loppan nu när vi é här! ;)
Frågan é om han kommer få fiska någon mer gång när vi väl kommit hem!? ?????

Tjingeling! P**s!

Packar väskan! Åker imon!

Åååå,, det skall bli så härligt!
Som jag sa till Johan igår när vi satt o myste i soffan. -Anledningen att jag åker på denna resan é ju för att få så mycket massage som möjligt, Johan lovade massage, fotvård o hela kitet när bebis hade blivit fött! O jag har inte fått någon här hemma, därför denna långa resa för den härliga massagen!

Kände mig lite krasslig igår,, kan bero på min förra flygning men också på att jag kommer sakna Johan så hemskt mycket...
Sedan jag flyttade hit har väl vi vart ifrån varandra sammanlagt tre veckor, en vecka när han var på sprängkurs, en vecka när han åkte ner före mig till Thailand, o resten när jag tex jobbat sent, börjat tidigt o har legat över hos mamma.
Så nu é första gången! Andra gången han inte sover med Klara brevid sig. (hon sov en natt hos mamma för två veckor sedan)
Men vi kommer nog förmodligen höras varje dag, vi har ju normaltaxa till Thailand, o webbkamera finns ju också! Plus att jag lovat att blogga!
 
Någon var lite grinig efter att jag kammade igenom hennes hår efter frukost idag! ;)
Tänk så arg en sån liten skit kan bli! ;)

Måste kila, det kommer mera!

Doris 1år!

Grattis lilla älskade Doris på 1-års dagen!
Hela 1 år, tiden går allt för snabbt!

Innan man själv fick barn så kändes det som att tiden stod stilla. Numer flyger dagarna förbi o man får verkligen planera in varenda liten detalj. Försöker iaf hinna med att njuta till fullo..
Det känns liksom som att Klara snart skall börja på dagis fast hon inte skall det än på länge (jag har ännu många dagar att ta ut! ;) ). Känns väl som det eftersom att många av hennes vänner (08:erna) har börjat sättas in i kö i väntan på dagisplats.

Känner mig lite kass idag, har nog åkt på mig någon skit. Kan ju knappt lyfta mig utan att det börjar snurra, o ibland som att jag behöver "throw up". Kan va virus men det kan också vara att mitt sinne börjar känna att "nej, ja vill inte flyga igen"! Jag é i vanliga fall flygsjuk, likadant som sjösjuk. Förra flygningen jag gjorde var på vägen hem från Thailand o den va verkligen skit. Först den långa flygturen, sen att jag blockerade en av flygplanets toaletter i fem av dessa timmar med att spy o göra både det ena o det andra under tiden, ja kan nog inte säga att jag mått sämre än den dagen Klara kom, tills hon kom ut iaf. Jag spydde ju o hade mig så eftersom att det var min första dag på flera månader av spyende o illamående!
Så jag ser väl inte direkt fram emot denna flygturen!  Icke glömma sjösjukepiller!

En härlig dag...

En härlig dag att vakna upp till! Solen skiner, jag vaknade självmant o vi skall åka o bada idag! ;)
Fick väcka lillfis halv nio, då hade hon allt sovit i en evighet!
Just nu ligger hon o tjuter för fullt, hon väntar väl på att vi skall åka nån gång!

Pappa ringde vid halv åtta idag. Han ser verkligen fram emot helgen! Gör ju vi också, som galningar!
Ja, kanske inte riktigt har sagt det men det é ju så att vi skall åka på semester på lördag o det é inte till vilket ställe som helst utan till Thailand! (haha, nu blev du avis va!?!) ;)

Min älskling Johan ringde precis, han jobbar för fullt han, hur duktig som helst! Han verkade ha tätte skoj på jobbet med Robban, han ringde o sa att jag skulle köpa både det ena o det andra när jag skall handla mat idag, gissa om jag inte vill vara i hans närhet när han slängt i sig all den skiten i några dagar.. Kycklingklubbor, vitlöksklyftor, ölkorv, m.m!

Nepp, nu skall vi åka! Take care!
 

13.40
En snabb sväng blev det. Kaskad blev pannkaka, poolen va trasig o stängd tills någon gång nästa vecka! Jaja, får väl ta det då, vi skall ju ändå ligga i en pool närmsta tiden ändå!
Så vi åkte direkt till mataffären, handlade på mig maaaassa mat till Klara, o blöjor. O allt som Johan sa att han skulle ha, visste inte vilka kycklingklubbor han menade så det blev tre olika smaker... Så han kan inte klaga.
Vi har byggjobbare här, dom håller på o lägger om taket. Hade vart bra om hyresvärden hade sagt till att dom skall lyfta bort vårt toalettfönster (sitter i taket), tänk om man hade stått där o duschat.. Vi har ändå ett skydd för men grannen har helt öppet, kan tänka mig att hon inte var något vidare glad.
För övrigt så skall Anneli som förmodligen skall ha vår lägenhet efter oss komma o titta på den den närmsta tiden.
-Bara så du vet Anneli så tycker Carro o jag att det é  jätte bra för då har vi nära när det é Lygnevi! ;)
Hon har ju vart här förut så hon har en liten aning om hur den ser ut, blir nog finare när hon får den för då é det dags för renovering! (10-års renoveringen) Typiskt att saker skall hända när man é påväg härifrån...

Långt avbrott, var precis ute o hjälpte dom stackars kommunalarbetarna med att dra loss deras bil från gräsmattan med Johans bil! Dagens goda gärning! ;)

Känner lite att jag vill börja packa, jag é verkligen seg med att ta tag i sådana saker, tex som att packa.
O nästan allt ligger i tvätten, iaf sådant som Klara skall ha med. Kan ju iaf plocka fram resväskan, lägga fram lite av mitt egna, typ 2 shorts, 3 linnen, 2 bikini, 7 trosor, 1 tröja, 2 kjolar, 1 klänning, flipflops, sandaler. Åker ju ändå i linne, tröja, byxa, sockor, trosor såklart, o skor!
Klara åker i tights, body, tröja, mössa, skor, o självklart blöja!

Alla får kämpa...

-Man kan inte förvänta sig det bästa men man kan jobba för att försöka få det!
Kanske att man inte tar hela handen när en annan bara lånat ut sitt lillfinger.
Avundas aldrig en annans lycka för du vet inte den andras hemliga sorger.
Avundsjukan för endast med sig dumhet.
En dumhet jag aldrig skådat tidigare.
En avundsjuka man behöver tänka över.
Man får jobba för att komma upp, från ruta ett till andra. För att komma från andra får man kämpa för att komma till tredje. Man får offra...

Alla får kämpa, även den bästa.

Eric fyller år!

Grattis Eric på födelsedagen! 28 år!
Min svåger Eric fyller år! Klaras gudfar o en av Johans närmsta vänner!
Tur att ni har varandra, Johan o Eric! Annars hade ni väl inte orkat med alla dessa tjejer, alla dessa kalas, m.m.

Igår var iaf kalas för Eric, o lilla Doris också! Dom prickade in det bra så dom kunde slå ihop kalasen! ;)
Det bjöds på jätte god mat, Grillad fläskfilé, potatis i ugn, god sallad o tzatziki!!!  O efterrätten bestod utav 2 stora tårtor!
Doris fyller 1 år på torsdag! Stora tjejen. Åååå, tiden går så fort!!!

-Får man röra tårtan mamma?!
Hon var lite frågande till den stora tårtan som ställdes precis framför henne. Får man eller får man inte röra?
Hon tog iaf sak i egna händer till slut o fick lov att äta sin tårta helt själv!
Duktig tjej! ;)

Vi förväntar oss tårta på torsdag också!


Sa wat dee ka!!! Åååå!!! på lördag åker vi! Pass, pengar o blöjor! ;)

Kalas idag!


God middag!
Snart iaf, det é ju iaf inte god morgon längre...
Fast iof så ligger mina älsklingar o sover så. Dom gick o la sig under tiden jag höll på o dammsuga/städa, japp då smet dom ner i bingen..
Johan körde hem mig till Kamilla igår,, där var också Sofie, Anna, Lina o självklart värdinnan själv, Kamilla.. O, får ju inte glömma hennes familj inte, entertainern Natalie 5 år höll oss alla sysselsatta! Fick med mig en fin teckning hem av henne som hon bad mig sätta upp på kylskåpet. En teckning av Mig, Anna, Sofie o Lina.. Hemskt vacker!
När klockan började närmna sig sex så gick vi hem till Jonas som hade fixat grillfest för hela jobbet! Jätte skoj! Han kan det där, fest alltså!
Massa härliga människor!, god mat o god dricka!

Jonas o Lina började hoppa studsmatta o sen kunde inte Lina hålla sig borta,,, även om det blev fel ibland.
-Lina, man skall hoppa på mattan, inte utanför!

Annapanna va på gott humör, likaså Sofie som trodde att vi skulle ut på hajk! ;)


Lite senare va Lina igång på mattan igen!, Utanför även denna gång!

Maten var god, jäkligt god! Även vinet, cidern o ölen!
Fick nästan med alla runt det stora bordet när vi käka.
Christer, Pernilla, Camilla, Jocke, Marja, Helené, Anna, Niklas, Mourshal, Frida, Sara, Sofie, Kamilla..
 Jag missade Pia, Anna, Lina, Mig själv, Jonas o Ernie!

Anna dansade ihop 70 kr när hon gick in o dansade för sig själv, Sofie lyckades mindre bra när hon skulle prova på det!
Lyckad kväll!
Tack Jonas!

Grillkväll hos Jonas!

Härliga morgon! Verkligen...
Vaknade av en massa pussar av Johan o en massa pillande o tjutande i mitt ansikte av Klara!
Johan hade gått upp 05.45 (!) för att gå ut o gå en hurtig promenad, till sitt sällskap tog han min MP3, eftersom att han inte hittar sin Ipod! Får hoppas att vi hittar den när vi flyttar! ;)
Blev väckt till dukat bord, det é så det skall det va! Han é så snäll vår pappa!
Just nu stack han iväg för att jobba, det var några gubbar som ringde o behövde hans hjälp, o snäll som han é så åkte han på direkten..
Klara o jag funderar på om vi skall åka till Bollebygd........... Får se..................

Igår gjorde vi fläskfilé i ugn, potatisklyftor, sås, o sallad.. Sen gick vi bort till Farmor som fyllde 51! Satt där många timmar o drack lite god cider, vin för Farmor o Pappa!, Isch! Inget för mig, inte rött vin iaf...
Gick he därifrån halv tolv. Johan o Klara somnade direkt men jag satt uppe o tittade på en film till sena natten.. Mycket bölig film...

Idag skall jag till Jonas som skall ha lite grillkväll hemma hos sig, men först hem till Kamilla o ta en liten drink innan men resten av girlsen!


Klara somnade precis så vi stannar nog hemma... Man blir trött efter att man duschat...



Äntligen fredag!

Grattis Farmor/Mamma/Svärmor! 51....................

Har precis suttit o tjötat med Carro i telefon en evighet! Maaaassa skojigt skvaller o världsproblem hade vi att diskutera! Skojigt skojigt!
Snart kommer Johan, han é nere hos Farfar o ExtraFarmor o latar sig, gör inget vettigt iaf!
Sen skall vi bort till Farmor o lämna present till henne på hennes dag!
Johan skall iväg o träna (på en fredag!) o jag o Klara skall åka till Willys under tiden o handla middagsmat som behövde läggas till! Fläskfilé i ugn, potatisgratäng eller klyftpotatis?, sås o god sallad! Mumma....

Var på Backaplan idag, åkte vid tio.. Skulle justera ett hjul på vagnen vi har hos Mormor, kände att den drog en aning till vänster men nu é det borta, tiptop!

Ha en trevlig kväll alla! Iaf Du, du du, o Du! ;)

Torsdag

Vaknade först klockan 09.00! Sååå gott!
Klara hade vaknat med Johan idag så hon fick välling av honom innan han åkte iväg o jobbade, härligt när det é så. ;)
Sen fick hon sova vidare med mig som fortfarande låg o sov o inte vaknade föräns klockan var nio av att hon låg o pillade mig i ansiktet. Trodde det var Johan först så jag vände på mig o lade huvudet åt andra hållet.
Härlig morgon har det vart..
Kom inte på föräns klockan var elva att det é ju faktiskt Öppna Förskolan idag! Så vi missade den. Har ju inte vart där nu dom tre sista gångerna eftersom att vi murat så vanan har försvunnit, skit...

Jobbade igår! Helt OK,,,,,, Somebody´s gotta work!
Kändes lite spännade o ganska nervöst när jag gick här hemma på morgonen igår o väntade på att åka o lämna Klara hos Mormor... Men men,, det gick som en smäck, hade inte glömt en enda sak! Det var massa nya saker o lära sig o det flöt på bra.. JObbade med Lina, o det var ju inget fel med det, vi har kul ihop! ;) Har iaf något att skratta åt, vet inte hur mycket vi skrattar ihop!


Lång paus,, ,,,,,
tittade precis på hem till gården! Får man ju inte missa! Så spännande....
Tjötar med Caroline på msn nu,, skoj, för vi pratar ju inte med varann i telefon varje dag annars...
Vi skojar/jäklas med en vän till oss på msn nu!,, ååå så skojigt!
O jag kan verkligen jäklas!!! HAhAHA!

Nepp,, nu kilar jag vidare!!!
Tjing!!!

Caroline é numera minröjare via Danmark!

SoFiE!!!

Hejsan!
Idag har vi vart i Lerum. Hälsat på Sofie, det é väl bäst att man skriver det nu annars blir väl lilla Sofie galen på en..
Kom dit lagom till frukost, o vet ni vad, hon hade köpt jordgubbar till min ära ;)
Jordgubbar till efterrätt, efter frukost! ;) SMarrens!!!
Vi tog oss en promenad in till centrum där vi kikade runt på hur Solkatten kan tänkas se ut när det é färdigt, dom bygger om o bygger ut! Vi besökte systemet där det skall bli självplock, redan blivit men i andra lokaler, känns som att man é inne på en av Stena-båtarna, skit trist o mini-litet.. Köpte mig Spring-edition-x-ider, har hört massa rykten om att man inte får missa den, skall visst vara god. (Om man nu vill smaka alkohol efter helgen som var.)
Vi gick o köpte fika som vi sedan tog med oss hem o väntade in Kamilla som gärna ville spendera sin lunchrast med oss! Jätte skoj tyckte vi eftersom att det inte händer ofta att ingen av oss inte jobbar samtidigt..
Vi fikade o hade trevligt innan det var dags för Kamilla o kila tillbaka till jobbet igen!
Sen så kom Sofies pojkvän Daniel hem, trevligt trevligt!
 
Nepp, nu skall jag gå upp o värma lite mat till min kära Johan som har jobbat sent idag, han kom precis hem..

Grillfest(kväll hos Jonas på lördag, förfest hos Kamilla, bokat o klart!!! ;)
Take care! Sofie, du é underbar!


Måndag!

Vaknade tidigt.. Fick lite ångest eftersom att idag é sista inlämnigsdatumet på DEKLARATIONEN! Money money money!!! Vääääääl förtjänta pengar, det blir ett antal 000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Typical att man måste vänta ända till midsommar! Vill ha nu!
Hade passat bra eftersom att vi idag skall till polisen i Kinna o
skaffa pass till Klara!!! Juppie!!!

Nu blir det frukost, bara väcka Klara innan!

HerreGud!!!

Å herregud!
Läste precis inlägget jag skrev inatt när jag satt här en liten stund för att hålla mig vaken!
Vilka föräldrar!
Det é nog bäst att jag tar bort det o finjusterar lite annars kommer väl socialen o knackar på dörr´n!

Kvällen var iaf hur kul som helst!!! ;)

Tog lite bilder för mammas skull eftersom att hon blev tvungen att missa sina idoler! TACK MAmma/ Mormor/ Svärmor för denna kvällen!

Vi dansade!!! Även Eric! ;)

Det var många kändisar där, tex, Pierre, Janna med flera!

O här har vi oss! Dom absolut bästa!
Syns det att vi é lite "glada i hatten".
20 minuter efter så gick vi hem för Johan snubblade lite, lite väl mycket!

PUss o hej!!!

Jojan 32!

Det märks inte att Johan é 32 år gammaö!

Vi var förfulla för att stanna kvar på Lygnevi, eller Johan var det iaf!

Märks det att vi é föräldrar? Drack, vi så mycket nu denna gång bara för att v kunde?

Eller för att vi var barnfria idag?

Hur som helst, Johan får ta hand om sig själv för han sa inte till ianna han skulle spy...

Jag sitter här eftersom att jag inte vill gå o lägga mig än, mitt huvud snurrar för mycket!

Hihi!!!, Förfesten var iaf jätte rolig!!!!!!! ;)

Caroline snurrade in i trädet!!!


Puss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Laddar inför kvällen!

Laddar som sagt inför kvällen!
Detta é första gången vi lämnar bort Klara för att sova borta! (Lite nojig) Men någon gång skall ju ändå vara den första.
O nu tycker jag hon é tillräckligt gammal för att sova borta, men hade Johan fått bestämma så hade hon inte gjort det än. Han é lite skum när det gäller sånt, -har jag skaffat barn så har jag skaffat barn! Dvs han tycker inte andra skall ta hand om det... MEN, nu skall vi iaf göra det för att ikväll så skall vi först till Carro o Eric på en lång förfest med massa skoj o sen så blir det Lygnevi med resten av alla man pratat med här o där.. Scotts o Larz Kristerz skall vara där o spela, Dansbandskampen! Får se om jag får upp Johan på dansgolvet ikväll, tvivlar på det men det skulle vara kul,, han försökte med mig föra året men Nej tack, jag var nog för nykter o han för full (jag va gravid)..
Jag var tidigare idag o handlade på systemet i Bollebygd, det bästa stället, det é alltid tomt på folk där så kö existerar inte! ;) Det gillar vi!
(inte jag som skall ha allt, vinet é Johans, o allt kommer inte ta slut ikväll!)


Lite bilder från veckan som gått!!!
Klara med två stora tänder!

Ha en trevlig kväll alla!!!

Tack mamma o pappa!!! ;)


Frågan é???

Åka, lr inte åka.... Frågan é????? ?????? ????? ???
Krångel med pass o allt..................

Mamma/Mormor

Mamma/Mormor ska komma hit idag! Passa Klarisfisen! Medans vi ska mura, Johan é redan där, med Joakim!
Jag håller på att koka ägg, fick det i uppdrag innan jag kommer bort till tomten. Hemskt jobbigt, dom kokar ju sig själva i äggkokarn...
Vi ska gå in på sjunde stenen nu i murandet (7 av 12)! Inte många kvar, men man får ligga i nu när inget regn é här.. (hoppas, hoppas)
Nepp, nu kom mamma/mormor!

Njut av dagen alla, har hört att det inte skall bli lika bra väder imon!!!
Tjing!!!

RSS 2.0