FREDAG

God dag!
Så snabbt denna dag gått, vart en riktig hurtig bulle.
Upp tidigt istället för att ligga o dra mig. Klara väckte mig såklart kvart över sex, annars så hade inte klockan ringt förän sju.
Kasta Klara i soffan, sätta på rätta kanalen "barnkanalen", en välling till henne o in i duschen för mig.
Gröt o ägg, plocka upp Olivia som suttit o tjötat lite inne i sin säng, sen slänga ihop en tårtbotten o in i ugnen, iväg till dagis! Hem, plocka ur diskmaskinen, färdig med tårtbottnen. Iväg o handla lite ingredienser, hem igen, slänga ihop en ganache o en mousse. Plocka leksaker i hela huset, dammsuga lite här o lite där. Slängt in en tvätt, plockat ner en o vikt ihop, plockat ur sängkläderna. Flyttat in Klaras bondgårdsdjur till hennes rum o hoppas på att dom stannar där, ett tag iaf! ;)
Olivia o jag skulle igentligen åkt till Allum idag där jag skulle köpt nya träningsskor som jag kikade på lite snabbt i tisdags, provade dom på Team Sportia igår, men så é jag som jag é, bilen har visst inte så mycket soppa kvar så det blir att vänta till Johan kommer hem för han har tankkortet. :) Kan hända att jag väntar med Allum till söndag om han é hemma sent.
Nu piper tvättmaskinen att jag skall komma o hänga upp tvätten, måste ske med detsamma annars kanske jag missar något på "Hem till gården"!

Hej svej!


BRA DAGAR

Jösses, femton dagar sedan jag bloggade! Tro mig, é så upptagen av all träning o tankarna kring det, det é därför mina tankar på att blogga inte vart där.

I tisdags var jag o OliviaAllum tillsammans med Sofie o Alexander, Sofie frågade så jag passade på, det händer ju inte allt för ofta längre att man é ute o strosar i affärer.
Fick iaf köpt en fin topp till mig själv, ett set-tröja o byxa, en tröja, en mössa o tre par strumpor till Olivia. Kom dock hem med larmet kvar på strumporna, trött man blir....
Såg mina nya träningsskor också, fast jag tittade bara på dom, orken att prova fanns inte där.
En härlig dag, trots att jag kom hem med huvudvärk men sen drog jag iväg till gymmet o
 körde ett pass med Skivstång tillsammans med Anneli! Härligt!

Igår när Klara var på dagis åkte Olivia o jag hem till Caroline o Ludvig o bara myste. Tiden drog iväg fort också var det dags att hämta monstret på dagis.
Storstädade sedan här hemma o gjorde iordning middag till mannen o barnen innan jag o Louise drog iväg på Core o efter det ett pass med Stationsträning.
(Tro mig, mina kärlekshandtag börjar försvinna! Bara o jobba vidare.)

Idag har vart en lat dag. Trodde den skulle starta tidigt som attan med tanke på att Johan lät Klara somna redan halv sju igår men hon vaknade inte förän kvart i sju, Puuuuh! Snacka om tur!
Tog en lång dusch, barnen var sysselsatta o vi hade lång tid på oss innan vi skulle till Öppna Förskolan.
Det var många nya människor där idag, kul. Sen var det dags för sopplunch. Vet inte vad det var med alla barn idag, det måste vart nåt i kakan dom ätit tidigare på fikan, fick äta min soppa fort för att sedan få tag mitt monster. Hej o hå vilket sjå jag hade med att få in henne i bilen.
Vi drog iväg till Team Sportia, skulle ha ett till träningslinne,sagt o gjort. Gick även förbi den super braiga bingen med skor som reades ut. Hittade ett par såååååååå snygga sneakers! PUMA dessutom, o vem é förälskad i Puma?- Jo jag!

Syns inte så bra, tog med webbkameran, men dom é grymt snygga!
Dom skall börjas använda med en gång så jag slipper vänta ända till våren.

Snart drar jag iväg på Spinning, gör det Du med tycker jag! Tjohej!


5 OKTOBER - KLARAS DAG

Grattis min lilla tjej!
En stooor dag, Klara fyller 3 år! Redan! 3 år o 20 minuter!
06.20 o jag sitter redan här iordning o klar. Frukosten é i magen, tårtan har hon ätit o presenterna har damen redan öppnat!
Det går så fort när en viss liten väljer att gå upp ur sängen redan när klockan BARA é 04.40! Unge! Tanken var ju att vi skulle komma med presenter o tårta på sängen till henne såklart! Så kan det gå.
Hon gick ju inte upp med bästa morgonhumöret heller, gnällde o tjöt om vad hon skulle se på tv mera, bara lite svårt att få in i en nyvaken unge att Simpsons inte é på tv så tidigt på morgonen, o inte Bolibompa heller!
Hon blev iaf tyst när vi började sjunga! Lyste upp som bara den!
En bild från gårdagen på minitårtan som blev en extra frukost!
Hästarna MÅSTE vara med osså!
Sugrörsmuggen osså!

Ha en underbar var vänner, vår har bara börjat! ;)


BILDBOMB - ÄNTLIGEN

Det tog ett tag, fick ta mig i kragen o vips så var det gjort, o så enkelt!
Fast så é det bara bilder som jag tagit med mobilen.. ;)
Olivia 31 Augusti, detta klättrande överallt. Verkligen överallt, hon ser ju inte ens vad det é hon klättrar över ibland.
Var bara tvungen att ta en bild på Olivia i denna mössa som Klara hade ett tag när hon var liten, Johan var inte precis ett fan av den. Dessutom var mössan nu så liten att den gjorde sig ännu snyggare på Olivia! :)
Fika på Grafitti med Olivia o Mamma, 19 september.Otroligt vackra gungstolen jag fyndade på loppis i lördags! Var tänkt till Olivias rum men Klara avgudar den.
Premiärturen med gå-vagnen igår!Underbara barn sov ute i det härliga vädret som var under helgen.

Det var lite det, håll till godo! Snart kommer mera...


RSS 2.0