DÖM INTE...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"...människor efter deras släktingar"


VÅRDNADSBIDRAG, YEEJ!

Har gjort pippilotter på Klara idag, tagit på klänning...
För det é ju faktiskt fredag o även om inte jag kommer vara hemma under dagen/kvällen så måste ju hon ändå få känna att det é kalas-för det é ju faktiskt FREDAG!

Bara tre dagar kvar med fullspeckat schema sedan é jag ledig hela nästa vecka, än så länge iaf, hörde att det var en liten Maria som tänkt ta sitt pick o pack o bege sig till Mexiko i två vckor så det kan tänkas att jag hoppar in för henne! ;)

Fick svar från kommunen i dagarna om att jag blivit beviljad Vårdnadsbidrag, dock inte oförväntat, alla hard working får det så kan man o finns det möjlighet så é det bara o tacka o buga.

Stängde med Kamilla i tisdags, helt okej för att vara stängning, kul hade vi o mycket att prata igenom behövde vi!
Eller hur? ;)

Snart skall vi leka med vår favorit-Jessica, vi har saknat henne ett tag nu, behöver tjöta av oss. Skall nog ta oss hem till henne någon dag i nästa vecka, det behövs!

Klara har varit hos "dagmamma" två dagar denna vecka medans vi har jobbat!, Tack för hjälpen!!!

Btw, har börjat skriva ett utkast om Föräldrar & Barn, se med häpnad, lyssna o lär, ----- en annan dag!

Tjingeling!


JOBBA JOBBA JOBBA!

Långa dagar.
Vara hemma o ta hand o sitt barn o sysselsätta det på diverse vis é peace of cake men jobba blir man fan trött av!

Pöss/// Emma-


















Ger man sig in i leken får man leken tåla!


WTH SOLEN SKINER!?

É grymt trött på snön.
Johan é ute på vår gata o plogar nu, o då blir alla genast lite gladare.
Han é där ute o gör detta nu eftersom att dom konstiga längst in på vägen lånade traktorn, som i vanliga brukar ploga vår väg, o körde fast även med den!
Vad skall man säga, jag hade då inte lånat ut min traktor till en gubbe som unfer en liten timma igår lyckades köra fast med sin bil 3 gånger!, fattar ni, 3 gånger! -Han måste vart full!, den konstiga grannen alltså!
Detta é 6e gången på en vecka som han kör i diket, o då har jag inte ens räknat med att han körde fast med den andra grannens traktor!
Så nu river han, Johan, fram här runt hela huset o åker ut på åkern med all snön, kan vara smart, annars lär det ju bli översvämning när allt detta väl en VACKER dag smälter bort.

Vi har vart ute två timmar idag, hälsat på Farfar & ExtraFarmor, hälsat på hästarna, grannarna o ätit snö! Blää...

Hejsvej!

Solen skiner, ge er ut!!!


MAMMOGRAFI

Vart skall man börja,, riktigt längesedan man skrev något nu...
Får väl börja med att säga - Det é j***igt tur att man é ledig idag!
O att jag é grymt trött på snön.
O att jag sov jätte gott inatt. Dock så vaknade Klara 06.45 o trodde att det var dags att gå upp men det tyckte inte jag. Tur då att Johan redan var uppe o hämtade henne från sitt rum. Sov lite till o vaknade av att Johan låg o pillade mig i ansitet o att Klara drog lite i mitt hår halv nio, härligt uppvaknande!

Så vad har hänt det sista. Jobbat har jag gjort, simmat har vi gjort, vi har vart en del hemma hos Farfar o ExtraFarmor, tagit det lugnt o så. Ganska så lugn vecka..

I torsdags var jag på Borås LasarettMammografiavdelningen.
För sex veckor sedan så fick jag tid i Borås. Jag har sedan november känt en knöl i högra bröstet o äntligen så var torsdagen den 18e februari här.
Gjorde först en vanlig kontroll med en stor jäkla maskin där dom manglade hela bröstet. Mammografiscreening. Först så tänkte jag såhär, -ShiT det här kommer inte att gå jag har ju inga tuttar! Dom kommer aldrig kunna få in min lilla tutte i den där manglaren!
Tillbaka till saken, det gick bättre än vad jag trodde att få in bröstet, ett litet mangel o det var klart, förväntade mig väl mer.
Röntgenbilderna bedöms av två läkare oberoende av varandra o eftersom att båda två såg att det var "något" där så gjorde dom även ultraljud på bröstet/bröstena för att gå vidare.
Det var jobbigt att ligga där, har tre personer runt omkring mig, se skärmen som var brevid mig o direkt se när dom drar över bröstet att det é en mörk fläck där, just vid detta ställe som jag hittat. Dom hittade även ett ställe till, längre upp mot armhålan som jag inte märkt av.
Ligger man där o ser detta på bilden så drar alla tankar igång direkt. Det var svårt o hålla tårarna tillbaka, tittade upp i taket...
Dom pratade o pratade,, detta "något" var 2cm stort åt alla håll, alltså stort.
Dom gjorde vävnadsprov, en otroligt konstig känsla som om dom tar något som é mitt dom jag inte vill bli av ,ed för jag vill inte veta vad det é..
Ont gjorde det, o ont gör det fortfarande.

Provsvar får jag om 2-3 veckor.

Rekommenderar alla tjejer att kolla sina bröst, själv så gjorde jag det bara av en händelse, o hittar ni något, kolla upp det!


NY VECKA...

...nya tag

Förra veckan var väldigt bra..

Onsdag var vi alla tre o simmade igen, always onsdagar, som vanligt.
Klara var jätte glad för att Pappa var med i vattnet, aldrig har dom väl sett ett så litet barn blivit kastat i vattnet så förut. Hon tjöt av glädje, så skoj var det! ;)

Torsdag var jag o lämnade av Klara o Johan på Öppna Förskolan innan jag åkte iväg för att jobba hela dan o kvällen, i vanlig ordning. Tillomed Johan tyckte det var kul denna gång, han börjar få in vanan nu. Sen spenderade dom dagen med Caroline, Selma & Doris.

Fredag var jag ledig så det bar av till Kinna för att lämna av träningsnarkomanen Johan medans Klara o jag var o köpte Alla Hjärtans Dag-gåva, till Klara!
Kvällen var vi hos Caroline & Eric o kids, röj röj o massa god mat!

I lördags kom Mamma & Pappa/Mormor & Morfar hit, efter dom kom även bror Andreas o hans Sophie o barnen William o Melker. Dom var här hela dan o levde rövare!
Efter att dom åkt mot kvällen så gick vi hem till ExtraFarmor o Farfar där även Annelie o Linus var o hälsade på, det blev en lång kvällen med både det ena o det andra av det "goda".
Hem därifrån sent o vkande tidigt av att Klara spydde i sängen. Hörde hennes livrädda skrik från hennes sovrum, fort upp, in i duschen o säga jätte många gånger, hela tiden att hon var en jätte duktig tjej. Till slut glömde hon av att hon spytt o klappade mest händerna o var glad för att hon var så duktig!
Fontän säger jag bara, ungefär så såg det ut!
Första gången något liknande hänt Klara, hon é ändå 16 månader så vi har haft en väldans tur!

Jobbade från tolv till efter nio igår o idag é jag ledig,,, yej!!!
Har gjort spaghetti o köttfärssås o skall nu snart traska hem till Farfar, dom väntar på oss!
Även till flygplatsen för att säga hejdå till Pappa/Morfar igen.

Ha en bra dag alla läsare!!!


FREDAG, SJÖDAL & PINK!

AaaaH! FREDAG!
O kvällen skall spenderas hemma hos Familjen Jespersen/Ericsson i sköna Sjödal!
Har precis passat deras galna ungar här ett par timmar, KAOS! Tre bångstyriga tjejer é inget o leka med, tro mig...

Fick biljetter till Pink idag, *HAPPY* ;)
Ännu bättre é att detta skall beskådas då jag fyller år, under dagarna 3!
Förra året spelade hon i Stockholm men då hade jag lite mycket annat för mig så jag blev jätte glad när jag hörde att hon skulle till Götet.

Igår kom äntligen min föräldrapenning, dvs väldigt många dagar efter dagen den igentligen skulle kommit, tur då att man jobbar samtidigt annars hade det blivit tufft.
Tänk dom som é ensamstående då o inte skulle få pengar på utsatt datum, aningens svårt hade det blivit om räkningarna skall in.
Men, första gången dom tabbade sig ordentligt, annars tycker jag det har funkat jätte bra, spec när man har e-leg.

Nu sover Klara en timme, första gången för idag men jag tvingade henne i säng efter att kusinerna åkt för skall hon orka med denna kväll så é det mycket vila som gäller! ;)

Trevlig kväll!

I´m OUT!!! HIhii


BERKELEY

¡BERKELEY!
Gissa om jag höll på o gå i taket!
Efter att dom legat nerpackade aningens lång tid i lådor så var det nu dags att slänga på dom, har man ett vackert hem så é du ju inte fel att slänga in alla vackra saker man har till detta "palats"!
Jag talar om påslakanseten från Berkeley!
Guld värda!!! MEN, vilket jobb att få på dom!








LYX!


2010 = TOPPENÅR!

ÅÅÅ, jag é så glad!
Min bästa vän é med bebis! Hihi!
Känns nästan som om det é jag själv tillomed! :)
Detta é ju fortfarande en hemlis men denna blogg é ju lösenordsskyddad så det kommer ju inte ut! ;)
 Stort GRATTIS till Sofie & Daniel,, vilket betyder att, nu när dom skall få bebis så blir ju faktiskt Sofie o jag lite mer som släkt, om man skall va petig, o det vill jag ju! :)
É så glad för deras skull, en som blev typ lika glad som mig var Johan, vilket jag inte trodde kanske..

Åååå, jag svävar bort i drömmarnas land!

2010 blir nog till ett av dom bästa åren!


SNÖ, SNÖ, SNÖ!

Jäklar va jag é trött på snön nu. Inte nog med att det é överfyllt precis överallt o man ser inte ut knappt för jag får så ont i huvet av ljuset. Nej, då skall det börja snöa igen, inte lite heller!

Det tar aldrig slut!

Sjuka har vi blivit, eller Klara iaf, jag har bara en mildare grad. Näsan rinner något otroligt o hon hostar o har sig här på morgonarna, i lördags när Anne o Farfar var här så hade hon även feber, men lika glad ändå..
Så det blir nog ingen simning imorgon, vi får se.
Just nu så sitter hon o tittar på Byggare Bob o Fifi o fröna,, verkar vara väldigt roligt för jag hör bra hur hon stojar i vardagsrummet. :)

Johan har åkt till Farfar för att hjälpa till med vedhuggningen. Rediga gubbar..
Själv så tvättar jag, stryker o hänger upp, plockar upp efter en viss liten dam o byter sängkläder.

Btw, jag gillar inte direkt LEGO!

Hejsan!


SÅ BLEV DET...

Så, så blev det..
Lösenordsskyddat.
Tänk om man ändå bara kunde låta ett fåtal (två st) hålla sig borta från bloggen, då hade problemet vart löst. Men icke, det é sig likt, samma personer som förra gången. Om ja é överraskad?, nee.
Kommer inom snar framtid öppna upp bloggen igen o dom får störa sig som vanligtl, bara dom kunde hålla sina kommentarer för sig själva, eller ta det direkt med mig på ett kalas eller liknande för det é ju den enda högtid som den kan visa sig här.


Gårdagen:
Igår var vi i Kungsbacka, var inne i Kungsmässan o fikade, SEMLA!
O köpte även en cool tröja/klänning till Klara.
Sen åkte vi vidare till Maxi för att storhandla så nu har vi fyllt på bra här hemma för denna månad.
Väl hemma igen så kom Tommy på besök sen blev det natten o jag sov så gott så ;)

Det har snöat grymt mycket inatt! Kan det vara slut på eländet snart! Snälla!!!

BtW, JOhan har fått ett jobb! 

I´m OUT!


RSS 2.0