30 APRIL

Morrn morrn!
Sov som en bebis, fastän denna bebis villle ha lite mat vid två inatt. Men trots det så é jag sååå utvilad. Vaknade halv sju igen, även då av en liten som låg o vred o vände i sin säng. Ett mål till o hon somna på två röda igen. Helt ok jag é pigg, det é huvudsaken......
Johan har åkt iväg på kundmöte, mindre kul.... Sen skulle han förbi Maxi Kungsbacka o storhandla, jag får som vanligt inte åka med-Morrr. Men bra é väl det då att Mormor kommer o besöker oss snart, Klara kommer väl förmodligen bege sig upp till grannarna, dom har besök av sina syskonbarn så hon kommer bli där uppe större delen av dagen, Jag kommer fortsätta plantera blommor så då kan Mormor o Olivia få mysa med varandra ifred, gör dom ju så gärna!

Vi grillade gott igår, kyckling-yum yum. Till det en innehållsrik sallad, bacon, baguette o ceasar-dressing. Satt o tjöta i några timmar o hade det gott.
Det var bara en enda sak som fattades... Bara väntar på att man kan få smaka på den där första cidern, eller ett glas vitt. Jesus!
Men men, jag kan allt vänta lite till, det går så bra med amningen så det får allt vara ett tag till till den där första smutten.
Blir förmodligen premiär till Midsommar eller när vi skall på Metallicakonserten, när nu den é.....

Nepp, skall tvätta av golvet här medans Klara sitter bänkad framför tv´n-BILAR!

Ha en underbar dag!


ÄNTLIGEN FREDAG

Det vankas helg!
På dagens planering står TVÄTT! Dammsuga, vänta in DHL som kommer med nya sänggaveln! Yeeeej!-äntligen där med med tanke på att den skulle vart här måndag-tisdag förra veckan.
Så nu skall här grejas idag. Speciellt tvättas då, det behövs verkligen, tre-fyra tvättar idag. Det é helt ok att tvätta, men vika ihop det, sååå trist. Men nu vek jag ihop det som hängde där igår så det blir mjukstart idag.
Men först åka o lämna Klara på dagis.

Så seg dag igår. Först var jag o lämnade Klara hos Farfar o Anne klockan nio o sedan åka till Lindome, möta upp Johan o få gps´en som han hade glömt att lägg ur bilen. Sen vidare till Gamlestan för att vara hos Ian The Photografer på lilla Olivia, likadana som vi redan har på Klara. (Klara måste vart lite sötare som bebis än Olivia för jag tyckte nog att hennes va snäppet bättre, får man säga så om sina barn?.) Blev iaf jätte nöjd o bilderna kommer ligga på lådan om en vecka.
Sen hem, hämta Klara o bara lata oss innan Pappa kom hem, vilket han dock inte gjrde förän kvart över sju!! Då gick vi ut o planterade några utav våra perenner jag var o köpte i onsdags. Blev fint men det é mycket kvar som skall göras..... Puuuuh!
Idag kommer Johan iaf inte hem så sent utan normal tid, härligt det för jag/vi har saknat honom lite dom här dagarna.

Ikväll blir det grill!

Så, låt denna dagen börja.......


DET GRILLAS

Då grillar vi!

Johan har inte kommit hem från jobbet än, det blir lika sent varje dag denna veckan.
Ibland suger det att vara egenföretagare. (Rätt så ofta faktiskt enligt mig.)


VÅR VÅR VÅR

Så härlig helg!
Jag njöt till fullo. Vi har haft soooool! O inte lite sol utan alot of sooool!
Vi har ätit gott, sovit gott. Lekt mycket, umgåtts med grannarna en hel del, Klaras nya favoriter. ;) Vart på Cattis 24-års kalas, smakat mycket tårtor. Jobbat ute i vår lilla trädgård. Kört lite minigrävare, Klara o Johan iaf. Myst med Mormor som sov här från söndag till måndag. Det har verkligen vart mycket lek för Klara, hela sex tjejer var dom igår som lekte för fullt när vi var på kalas,  William, Hugo, Olivia o lille Ludvig fick vara kvar hos sina föräldrar, men en dag så é dom också med o skall röja runt! Hujedamej så skojigt dom hade alla tjejerna!

Vaknade halv sex idag, sååå utvilad. Sov så gott så inatt.
Johan hade sovmorgon så hans klocka ringde bara någon minut efter att jag vaknat, Olivia vaknade till när han lyfte sig så jag passade på att amma henne eftersom att det tryckte på ganska rejält. Dock så somnade hon under tiden så jag fick inte tömma båda tutorna. Aj aj säger jag bara.
Vi skulle igentligen vart på Borås lasarett idag för att vara på kontroll av Klaras ögon men så ringde dom vid halv åtta o sa att läkaren var sjuk så det fick bli dagis istället.
Helt ok, vet bara inte riktigt vad jag skall göra istället. Hade kunnat fortsätta med trädgårdsarbetet som vi påbörjade i helgen men man behöver äna vara två för detta projekt.
Myser lite med glade Olivia istället.

VÅR VÅR VÅR, jag é så lycklig!

PÅSKDAGEN

God Morgon!
Vi hade alla en toppendag igår på påskafton! Speciellt Klara! Alla dessa ägg o dessa påskharar. Den där påskharen måste jobbat på ordentligt.
Jag slängde på dekorationerna på tårtan en kvart innan vi skulle åka, tog en sväng förbi Farmor o önskade henne en Glad Påsk. Sen hem till Familjen Jespersen/Ericsson där vi åt grillad korv, tårta o letade påskägg i trädgården. Vi var ute hela tiden, fick oss lite färg på snoken o bara myste.
Sen bar det hem till Farfar o Anne vid fem, vi fick KALKON! Yum yum!
O tårtan till efterrätt... Blev inte så bra dock eftersom att jag köpte färsig marsipan, men jag blev nöjd ändå...
Det var high life där med för barnen, dock inte så väldigt mycket som tidigare under dagen, men så é ju inte Noel tjej o det é väl tur det annars hade det inte funnits en lugn stund på hela dagen.
Dom hade målat lekstugan under dagen, det var väl en rolig grej så men tanken var ju att vi skulle göra det själva nu under sommaren med barnen. Det é ju faktiskt deras lekstuga, Faster Josefins igentligen men hon vill inte leka där längre. Hihi...
Klargjorde bestämt att insidan skall jag själv göra iaf, fast det fick vi också höra att det skulle göras idag o det skulle göras ett stort hjärta!
Kom iaf fram till att blir det ett stort hjärta så é det inte kvar där länge till.
Här skall målas tavlor, ramar med motiv i. Förträfflig idé o även Josefin gillade det lika mycket som jag.
Vem har ett stort hjärta på väggen hemma?
Även möblerna skall vi greja med!
Hela vårat nöje skall då inte förstöras o det é våra barn som leker där så nöjet blir mitt!

Klara höll sig vaken från halv åtta till tio igår, men ack så ledsen hon var precis innan vi skulle åka hem, då kom tröttheten så pang. Hon blev tyst när vi satte oss i bilen o höll sig vaken ända hem, väl i säng så tog det inte många sekunder innan hon sov.

Tack för en trevlig påskafton!

Snart kommer Mormor, här skall bytas däck, mina é bytta men bilen tvättar jag gärna! Med nöje-NOT!

Fortsatt trevlig PÅSK!





Avskyr när människor vill lära mig hur jag skall uppfostra mina barn, eller berätta för mig varför mina barn gör si o så! Jag känner MINA barn bäst.


LÅNGFREDAG

Lååångfredag... Kan nog faktiskt hända att det blir så för jag känner mig lite svårstartad. Även om jag måste iväg till affären o inhandla lite ingredienser till morgondagens påsktårta. Jag é så sugen nu efter den som jag bakade till dagis.
Hem o slänga ihop några saker till tårtan o in i kylen sen åker vi iväg för att åka lite minigrävare, Klara skall åka såklart.
Göra iordning alla påskägg till barnen o sen starta mästerverket tårtan på riktigt...
Tror att kvällen blir lång med tanken på hur långt efter jag ligger nu. Dagens planering låg lite tidigare än vad det nu blivit.
Attans... Blir en sen natt bara, that´s it... ;)

Alingsås med Mamma/Mormor o barnen igår, var mysigt, gillar Alingsås! Köpte solskydd till Klaras bilstol, två påskägg till årets nykomlingar, bytte boken hon fick i doppresent till en hur vacker bok som helst-kommer inte ihåg namnet o orkar inte springa o kika. Det blev även ett par skor till mig, vita sneakers-300kr-sicket jäla fynd! Höll på att svettas ihjäl i dom jag gick i, bi eldade dom skorna jag hade förra året för dom gick itu så det var ett måste ha-köp. även en snygg Nova Star mössa till Olivia för hon hade vintermössan på sig hon. Sen var klockan så mycket helt plötsligt så vi gick o käka på restaurang, pasta, oxfile, svamp bla. Super gott!
Den blev en underbar dag!
Klara somnade i bilen hem o Olivia satt o snackade halva vägen innan även hon däckade.. Det var härligt att sitta o lyssna på i bilen.

Hoppas er PÅSK blir rolig! Iaf barnens!


ÄNNU MER PÅSKÄGG

God morgon!

Efter veckans alla braiga dagar hoppas jag på att det fortsätter lika bra idag.
Klara vaknade upp med ett leende, tidigt såklart. Klockan 06.15! Vad é detta, när hon faktiskt behöver gå upp när vi skall iväg då ligger hon gärna kvar o sover så länge som möjligt, men icke idag, då kunde vi ju haft sovmorgon! Men det gjorde inget, é härligt pigg idag. Tog en go dusch o gjorde inpackning, det gjorde susen för en bra start på dagen!
Snart tar vi vårt pick o pack o åker iväg till Öppna Förskolan för att leka av storfisen. Sen åker vi hem till Carro o Ludvig med Klaras påskägg som kommer tillbaka igen på påskafton. ;)
Spenderar lite tid med dom för att sen åka iväg till Floda för att hämta upp Mormor o bege oss till Alingsås.
I Alingsås skall jag byta en bok som Olivia fick i doppresent men som vi redan införskaffat. Måste även köpa ett solskydd till Klaras bilstol eftersom att hon nu sitter i framsätet o får då solen rätt på huvudet. Också två små påskägg till Ludvig o Olivia såklart! O en liten present till Cattis som fyller år på söndag.


Igår kom Syster/Moster Annelie hit med Selma o Doris. Hon hade med sig påskägg till Klara o Olivia, Klara blev så glad så, jisses så stolt hon blev över Bamsepyjamasen hon fick! Hon trodde att det var en klänning, prinsessklänning...

Imorgon é det Långfredag-röddag. Vilket inte gjorde det roligare här eftersom att Johan ändå skall jobba hela dagen. Skoj-NOT! But you gotta work to make a living! ;)

Klara fick ta med sig solrosen hem från dagis igår som dom planterade för ett par veckor sedan! *STolta föräldrar här*

Dags o kasta på sig ett litet ansikte!
*Hoppas på mer sol!*


JAG É BRUN

Det känns så härligt, som om att det vore sommar.
Har haft två underbara dagar. UTE!
I måndags var det promenix med Louise o barnen, sen var det ute-grejer i tre timmar med Klara o Olivia.
Igår var det dags för dagis för Klaras del, sen affären, hem o påbörja baket av PÅSK-tårtan till dagis. Dammsuga hela huset, tömma diskmaskinen, vika ihop en tvätt, hänga upp en tvätt. Ligga i solstolen i 20minuter innan det var dags att hämta Klara. Väl hemma igen så tvättade vi bilen Klara o Jag. Hon var så snäll o hjälpte till, hon tvättade även sin cykel, duktiga tjejen! Redo för sommaren.
Lite lite ledsamt, hon når inte ner till tramporna detta året heller! Hon som vill så mycket!

Olivia njöt av värmen o fick ligga i Klaras vagn, medans Klara var på dagis såklart annars hade det inte gått.


Klara hjälpte såklart till med tårtan, hon tog i ordentligt o mosade ihop tårtan precis innan vi var färdiga, gissa om jag gick i taket! Men jag fick till det igen, nästan lika bra som det var innan , den ser bara liiiite lite mosad ut...


Tittade precis bort mot grannen på andra sidan dalen, han står o högtryckstvättar sina utemöbler, det é vad vi skall ta tag i i helgen, skall göra rent våra utemöbler o även köra hit det andra settet så vi kan sitta på båda sidor av huset när solen flyttar på sig.
Vi skall nog även ta ett tag i den gamla husvagnen som står utanför som användes under husbygget, den skall rensas o köras bort för vi har ingen nytta av den längre. Borde igentligen kunna köras direkt till skroten men Farfar o Anne vill fortfarande ha den. (Stackars den som lägger sig i den.)

Verkar ha väldigt lätt för att få färg detta året, kanske beror på att jag inte var ute i solen mer än tre dagar förra året pga den hemska graviditeten jag hade, tar igen det nu. Glad é ju jag för det, vem vill inte ha lite färg i trynet! Man känner ju sig så fräsch! O känner man sig fräcsh så blir man genast mycket gladare!!!
Dock så blir det bara i ansiktet o lite på armarna/händerna för inte slänger jag kläderna o ber om en mjölkstockning!

Hoppas på en underbar PÅSK!!! (Här har det redan tjuvstartats lite, Mormor var här i lördags o då var det dags för Påsk-ägg för Klara, Olivia, Selma, Doris o lille Ludvig! Dom blev lyckliga dom! Iaf tre av dom...

Nu mys med lillskit som precis vaknade med ett léende!


HÄRLIGT!

Helt underbar dag!
Sitter ute med barnen o njuter för fulla muggar.
Tidigare var vi ute med Louise, Ida o lilla Emelia o gick en vända runt slingan. Klara orkade idag gå hela vägen, det var den lilla vovven Alfons som höll igång henne. Trodde hon skulle tokdäcka när vi kom hem men hon har nu grejat för fullt här i två timmar snart. Dock så tror hon att man nu kan ta av sig alla kläder bara för att solen lyser, icke säger mamma.
Olivia bara sover hon, som vanligt....

Fantastisk dag!
Det é bara Johan/Pappa som fattas!

Idag blir det fisk till middag, yummie!!!


NY VECKA-NYA MÖJLIGHETER


Söndagen den 10 april var den absolut soligaste dagen på detta året än så länge! Jisses så varmt vi hade det! Vi tog o packade ner barnen i vagnarna o gick hem till Farfar o Anne där vi grillade o satt ute på altanen i flera timmar o njöt av sol o värme! Underbart! Farfar fyllde tillomed upp tvättbaljan med natten så Klara fick sig sitt första bad utomhus!
Sen när vi gick hem så stannade vi till hos grannen Görgen, självklart så blev det en paus med öl där med, för Johans del såklart. O en massa lek för Klara med deras katter. Först lite mys, sen en galen Klara som inte kunde låta dom små vara ifred en sekund, hon agerade den galna mamman. Stackars katter säger jag bara.
 
En helt fantastisk dag värd att minnas!

Hoppas påskhelgen som kommer nu har lika vackert väder att erbjuda!

Har nu på morgonen gjort ett litet röj så nu é det fint o städat här igen! Kokat nappisar för fullt! Allt av gummi på flaskorna bla. Olivia har fått sin alldeles egna flaska- ROSA såklart! Tror inte det é möjligt att Klara kommer låna ut dom hon vi har till henne den dagen Olivia väl skall prova på flaskan.

Påsktårta denna vecka-för att det é skoj o för att jag é sååå sugen!

Nepp, nu bär det av ut för nu har dimman försvunnit o solen skiner för fullt!

NATTI NATT

Hektiskt dag. Kanske bara i mitt huvud dock för min kropp é inte trött än.. lite snurrig bara, sömn gör nog susen på det.. Fast, klockan é bara kvart i nio o det betyder att man vaknar väääldigt tidigt imorgon. Dock så skall Johan upp o jobba o jag vill gärna upp o äta frukost med honom minst en gång i veckan så det gäller att passa på imorgon för på söndag é det likadant.
Det har vart en konstig dag, fast ändå så bra, inte en sån där dag man bara vill skall ta slut o väntar på nästa dag, Nej nej, inte alls, utan konstig dag på ett bra sätt, sådana som inte kommer så jätte ofta.
Fått gjort lite roliga saker, drömt mig bort mesta delen av dagen, har en massa tankar i huvudet som far omkring. om planeringen av tomten, hur entresidan skall vara, om Olivias kommande rum skall se ut, vilket é ett helt halvår kvar men ändå redan så planerat i mitt huvud. Kanske é det, har drömt mig bort större delen av dagen!!!!

Nu skall jag strax ge mig in i tänkadet igen för jag börjar jäspa här!
Vampire Diaries nu sen bingen!
Natti natti!!!!


HAPPY!

Haft en härlig dag på Baby Barn Mässan. Inte alls för mycket folk o mycket större mellan "butikerna" hade det blivit.
Köpte snygg jacka/zip-tröja till Klara, bättre bild kommer, denna blev så liten.
Även Olivia fick sig nåt, bara 3 månader o har redan fått sig ett bod med stolar. 220:- för allt detta!
Måste hämta Klaris på dagis nu!
Tjohej!


BABY BARN MÄSSAN 2011

Nu var det dax igen. För fjärde gången för min del. Skall bli hemskt skojigt. Skall ta bilder på Olivia, samma fotograf som tog på Klara 2009 när hon var 5månader gammal, jätte fina bilder >www.ianfoto.se<.. Vännen Sofie skall också följa med med hennes lille Alexander. Sen strosa strosa strosa.......

Idag var det Olivias tur att gå till BVC. Gick jätte bra, trots dom två hemska sprutorna hon fick. Ett litet pip o sen var det över. Lilltjejen väger numer 6150g o é 60,7cm lång. Hon växer så det knakar!

Dax att sova, stor dag imorgon!

Natti natt.........................


HÄRLIG ONSDAG

Johan lever i sin drömvärld. Förra veckan sålde han sin lilla grävmaskin. På fredag hämtar han hem den nya, gissa om han é som en liten pojk i en godisaffär!
Galet vad killar kan bli exalterade över saker ibland. Annat é det med mig, själv så går jag fortfarande runt o beundrar min feta ring som sitter som en smäck på ringfingret! Det rätta fingret!

Ullared igår! Där kan vi snacka om att man blir exalterad innan man kommit dit. Med bästa Sofie, lika roligt som det brukar vara.
Gjorde många fina fynd utöver det som stod på listan. Nu har vi tandkräm, shampoo, m.m i ett helt halvår framöver.
Lite av det bästa, tårtfat/kakfat, precis vad jag velat ha ett tag nu, det gick att göra om det så man kunde alltinera mellan dessa två sakerna, en snygg fleece-jacka till Klaris, lampa till vardagsrummet, kuddöverdrag. Det var det bästa.
Både Olivia o Alexander var med, gick jätte bra. Dock så åker jag nog i fortsättningen på eftermiddagen, nu har jag provat både morgon o kväll o jag säger som så att eftermiddagarna é bekvämare för mig.

BVC för Klara idag, 2½-års kontroll. Vår "stora" tjej klarade alla fråger perfekt, med en smäck. Endast frågan med en kopp som sköterskan höll upp var för något o Klara svarade kaffe istället för kopp/mugg, visste redan innan att det var det hon skulle svara. Hon väger numer 12,6kg o é 90cm lång.

Har även vart på Kaskad, Klara har haft simskola, allihop var i badet. Olivias premiärdopp i poolen, gick jätte bra, hon riktigt njöt för fullt. Hade äna glömt hur det var när man var där när Klara började babysimma, sååå mysigt vi hade det. Skall bli kul att få in samma rutin o mysiga grej med Olivia.
Iaf, Klara var verkligen hajen i vattnet idag! Sicken galning!
Mammas stora tjej!
"Grrrrrrr, jag kommer o tar dig Mamma!"

Imorgon, torsdag, då står det Öppna Förskolan på schemat. Mitt i allt så skall jag vara på BVC med Olivia för vaccination o kolla växt. Sen åker vi nog hem. En lugn dag...
Fredag, Baby & Barn-mässan!

Haft en bra dag.. Njuter av livet.

God natt.......


HÄR SAKNAS INGA PENGAR!

Nu vart den beställd! Den super snygga sänggaveln som kommer knackandes på min dörr om ca en vecka. Snabba ryck här. Det blir en suprise för Johan när han kommer hem.
Här kommer ett litet smakprov av vad jag köpt o vad det kan tänkas se ut. Dock så é inte jag så mycket för det rosa även om en en färgklick i vår sovrum behövs, får finna en annan färg...

Jag blev tvungen att beställa en marinfärgad gavel, inte heller min färg må jag säga, kanske i framtiden men inte nu. Så jag beställde även ett överdrag till detta, ett nougatfärgat. Blir nog toppen känner jag.
Så nu skall jag ta tag i att måla om en hylla som vi köpte för hundra år sedan. Fortfarande kvar i paketet dock så vi behövde nog igentligen inte ha den. Nu skulle den där emot passa jätte bra i sovrummet. Vit skall den bli för i detta nu så é den björkfärgad-dont like.


Thank God för det goa skattebeskedet jag fick! Väl förtjänat!


FINBESÖK

Fina vårvädret visar sig. "Snälla Sol, be Blåsten att ta semester!"  Det skulle verkligen vara pricken över i.

Har storputsat här hemma. Ser ut som om att vi precis flyttat in igen. Märks verkligen på köket när man tar ett ordentligt tag i det. Speciellt diskbänken, ser ny ut igen, skiner som bara den. I love Cillit Bang! Hihi...

Johan é o storhandlar, påväg hem nu antar jag. Han var även o hämtade upp lite ritningar som behövs på jobbet på måndagmorgon. Jag o barnen får inte åka med som vanligt, han tycker det tar för lång tid när han inte får göra det själv. -Kan aldrig stämma! Hehe!
Sen kommer Robin, Jenny o lille Dean hit! Det ser vi verkligen fram emot!
Har plockat fram lite fika ur frysen som blev över från dopet/bröllopet. Nam nam!

É på jakt efter en sänggavel.. Lite engagemang på hemmet igen. Inte ett lätt uppdrag när man har en kräsen man.

Ha en härlig helg allesammans!


KLARA

"Vad gör du? Vad skall du göra nu? Varför det? Men när? Skall vi leka? Vem é det? När, när när? Vi måste pussla. När kommer Pappa? Måste kissa, måste hitta, måste hjälpa Olivia, måste m.m. Klara måste hjälpa Pappa koka mat. Titta Mamma, titta. Jag vill Mamma. Nämen. Måste ha saft!"

Det hör jag hela dagarna nu o det går i ett! Hon måste ju bli trött bara av att prata så mycket som hon gör hela dagarna. É det inte vanligt prat så agerar hon ju lejon jämt o ständigt....


Härligt när hon kom till dagis idag, knappt att man får ett hejdå för hon har så bråttom in.
Men det fick jag, hon sprang tillbaka o gav mig en stor puss o en snabb kram, sedan springer hon in till dom andra. Där stod Märtha, Julia o Sanna, o Sanna skriker, "Jaaa, nu kommer Klara!" Gissa om nästan grät av lycka när dom ropade så. Fram sprang Klara o fick sig en ordentlig kram av Sanna. Snacka om kärlek på dagis!









.

BUSVÄDER

Så, vi har har nu vart gifta i elva dagar! O jag é lika lycklig varje dag!

Busväder idag, gör mig inget, jag stannar inne med min huvudvärk o rossliga hals.
Tanken var att jag o olivia skulle åkt hem till Sofie o Alexander idag efter att jag lämnat Klara på dagis, får bli en annan dag istället.
Ok att man fortfarande kan vara ute o träffa folk o liknande men lusten finns liksom inte där när man inte é på topp..
Sent i eftermiddag kommer Mamma/Mormor hit o stannar här tills imorgon. Hon skall idag gå på begravning för sin syster Maritha så hon ville gärna komma hit efteråt o pigga upp humöret. Imorgon har hon tagit en semesterdag så därför stannar hon tills imorgon.
Så vi får se vad som står på schemat för imorgon, iaf köpa en present till Johanna som fyllde år igår. Något till Cattis som fyller år den 24april. Blir nog en bra dag det.
Vad helgen har att erbjuda får vi se, vi har planerat sedan fyra veckor tillbaka att få besök utav Robin, Jenny o Dean, hoppas det blir så om nu inte Johan skall behöva jobba. På söndag kommer Mamma/Mormor för att få sina däck bytta.

Nu, amma Olivia, bland det mysigaste som finns.
Tjohej!


TISDAG - FISDAG

Då vart Skåne avklarat. Thank God for that!
Själva festen o allt var väldigt kul men så skulle vi sova i grannhuset- Jag, Johan, Olivia, Jessica o Erik. Jätte bra tänkte vi, eget hus, lite frihet, vi kan smyga undan när vi känner att nu får det vara slut på festen. Men icke, detta hus luktade SÅ illa, lite pga den stora papegojan Kalle som fanns där men det var inte bara det. Så fort vi steg innanför dörren så stank det mögel o sopor bla. Dessutom skall vi inte prata om dom stora dammråttorna.
Så när vi vaknade upp där på söndag så rosslade det som bara den i lugnorna, o dammet, möglet gjorde sitt. Inte alls den bästa platsen för en allergiker som mig. Huvudvärken var där när jag vaknade o jag ville direkt därifrån.
Trots att vi frågade om det fanns katt där, till svar fick vi att det fanns en fågel, ok tänkte jag, anade inte att denna STORA fågel skulle finnas i hela huset. Dessutom så skulle Anticimex dit o undersöka huset så nåt skadligt var det ju där.
Inte bara jag utan även Erik vaknade upp bland dammråttorna o var sjuk. O dålig é jag fortfarande, rossligt o tyngre att andas.
Nepp, fy fan för fåglar o skit, släng ut dom!

Var lama halva dagen igår, tog mig i kragen först när halva dagen hade gått o den stora solen kom fram. Tvättade tre tvättar, dammsög hela huset, slängde döa blommor, dammtorkade köksdelen o plockade lite här o där... Så nu sitter jag här i soffan, Olivia sover i bilstolen brevid mig o Klara har jag lämnat på dagis. Tog mig en uppiggande dusch när jag kom hem o tömde diskmaskinen. Vad göra nu? Lata mig med min huvudvärk o ringa Johan o höra hur han mår idag. ;) (Han var ju ganska sliten även igår efter lördagens ståhej.)

Hej svej!

LUDVIG / SKÅNE

Fru Sandberg, idag har hon haft en bra dag.
O bättre blir den, för sen skall jag pussa o krama på nya tillskottet Ludvig som kom i måndags.

Japp, Caroline o Eric fick sig en liten pojk till slut. En så vacker liten en. Jag var o hälsade på dom i tisdags så då fick jag hålla o beundra lite av honom.
Vår lilla Olivia blev då jätte stor, även om hon bara é 11veckor idag.

Ja han é sååå söt så den lille Ludvig.

Olivia sov hela natten igen, sicken lycka. Från 21.30 till 07.15.. Dock så krånglade Klaras hemska mage med henne så hon hade ingen ro inatt. Men jag märkte inte av det så mycket, inte så som Johan.

Lämnade Klara på dagis 8.45, sen till verkstan, byta ett halvljus, o iväg till Blomsterhuset i Bollebygd. Köpte ett husnummer till oss, en snygg 7.

Satte även ihop ett arrangemang till skåningen Annelie som vi skall på 40-års kalas till imorgon. Det blev super fint! Hoppas hon gillar det lika mycket som jag hade gjort om jag hade fått det.

Skylten, -smartest thing a man ever said-"YES DEAR", kaffe-skorpor, choklad-päron, nåt rån doppat i päronchoklad o chokladkola-en typ av marmelad, gott till ost o kex bla, o två små fina tvålar, inget matigt i det men dom var så fina.
Sen bar det av hem igen för att dammsuga bilen så snabbt som möjligt innan lillfis vaknade, o vaknade gjorde hon men hon satt snällt o skrattade till o från i bilen medans jag fortsatte med dammsugningen. Varje gång hon såg mig i bagaget så skrattade hon så kikna. Härliga unge!

Hämtade Klara på dagis vid två o sen hem för att lägga två pussel femtioelva gånger o nu så sitter vi här i soffan o tittar på den förgrömmade ongen Emil. Ockås väntar vi på Pappa såklart! Längtar längtar!

Middag idag skall vi få hos Familjen Jespersen/Ericsson, kycklingtacos, yum yum!

Lämna Klara hos Mormor imorgon innan vi beger oss på den långa färden, skoj för henne för det é ett oändligt tjöt om Mormor o allt som finns där. Hon väntar med spänning på vad dom skall bege sig på för äventyr, för alltid é det något..

Hoppas ni alla får en trevlig helg! Min blir nog alla tiders..
Hej svej!


RSS 2.0