WORK IT

Jag har blivit träningsgalen. Kan bara inte lägga av. Har ALDRIG tidigare varit intresserad, känt mig obekväm. Men nu, nu går det inte att sluta. Jag é fast o jag hoppas att det aldrig upphör.
Igår var jag iväg på Box, o det é så jädra roligt! Det var första gången för grannen Anneli, hon hade kört Skivstång innan, puuuh! Duktiga é vi o mycket skratt blev det.
Denna veckas schema, tisdag-box, onsdag-core, torsdag-spinning, får jag inte plats så tar jag box istället o söndag-stationsträning.
Stationsträning é grymt för kroppen, tar ALLT! Core é första gången det skall provas på, spännande. Dom platserna verkar gå ganska direkt så bra måste det ju vara.
Vi kör på ikväll, Louise, Caroline o Jag! Grymma é vi! ;)
Träningsvärken verkar inte komma längre som den gjort föregående veckor, vill ha den!
Nästa vecka blir lugnare,,, tror jag, om jag kan hålla mig. :)
Tisdag-skivstång, torsdag-spinning, verkar lite lamt, kan hända att jag antingen kör en tidig spinning på fredagen eller gymmet efter att jag lämnat av Klara på dagis,,, neee det går ju inte, Klaris fyller år på onsdag o då kommer Sofie o Alexander hit för att fira storfisen! Då blir det mini tårta! ;)

Ingen minijympis för Klara på lördag, då kommer Caroline hit o lämnar av sina barn till Mormor/GamlaMormor som skall passa fyra ungar, kanske tre om jag nu tar med mig Olivia. Vi skall nämnligen på barnloppis med resten av alla galna mammor som bor i Sätila o runt om!
Johan kanske é hemma en stund o hjälper till också sen åker han in på Hi-fi-mässa i stan, kul för honom! ;)

Dags att bege sig, vi skall på babysim! Mys pys!
Ha en trevlig dag mina vänner!

27 SEPTEMBER

September börjar redan lida mot sitt slut.
Oktober känns långt borta men det é bara några dagar kvar. HÖST!
Haft strålande solsken idag trots att det var var väldigt kyligt i morse när vi skulle till dagis.
Efter dagis åkte Olivia o Jag till Skene Lasarett för att Olivia hade tid hos dietisten. Det var mycket givande, vi gick därifrån mycket klokare. Allt som inte é mjölkproteinfritt skall undvikas. Fick en bunt med papper på vad som inte går att äta o även på vad vad som kan "ätas istället för". Jätte bra information, bra att ta med sig när man skall åka o handla. Vilket gör att jag nu kommer få åka med när Johan skall iväg o storhandla.
Efter mötet hos dietisten så åkte vi iväg till Kinna för en härlig promenad, var även inne o köpte vinterjacka, två pyjamasar, ett par strumpor o ett par vantar-allt till lilla Olivia!
Nu väntar vi bara på att klockan skall springa iväg lite så vi kan åka iväg o hämta Klara

Igår var vi på kalas hos kusin Noel, Klara bara väntar på att få fylla 3 snart. Hon har tjatat om det nästan konstant sedan Doris fyllde 3 i maj. Men snart så, imorgon é det bara en vecka kvar!

Snart kommer bilder, jag lovar!!!!

Ha en fortsatt härlig dag i solen!


19 SEPTEMBER

Hallå!

Haft en rolig helg, snabbt gick den!
Fredag kväll var lugn, vi gjorde tacos (?) o bara myste.
I lördags bar det iväg på minijympis för Klaras del o gymmet för Johan, lika roligt även denna gång. Sen hem, fixa iordning o greja innan vi åkte iväg för att plocka upp Mormor o sedan iväg på släktträff!
Riktigt trevligt var det, Klara somnade på stört när vi satte oss i bilen efter nästab sju timmar i Långared.
Igår var det liiite segt, Johan åkte iväg till Östra Frölunda med grannen som skulle köpa båt. Jag o barnen var INTE pigga, rastlösa så in i bänken. Men det gav sig för när dom väl kom hem så sprang tiden iväg o klockan sex var det dags för ett pass med Stationsträning för mig o Annelie.
Stationsträning, jag fick faktiskt bryta när det var tio minuter kvar, kändes som att maten var påväg att göra en vända! Jösses!, det var sjukt jobbigt!
Fast skoj var det så absolut att vi gör det igen! Vi satte även upp oss på tre pass till denna vecka! Jihaa, ingen idé att lätta på tempot! :)

Idag har barnen o jag vart på en liten utflykt, som gick förundransvärt bra! Vi åkte o kika på skor, ett par till Klara o ett par till mig! O vi é så nöjda!
Sen fikade vi o mös på café, o en snabbis in i leksaksaffären, o ut kom vi faktiskt tomhänta, kan hon ju tro, 3-års dagen vankas ju faktiskt! :)
En helt underbar Klara har jag haft idag!


Igår gick barnens GamlaFarfar bort, Johans Farfar... En lättnad o en sorg, lättnad för att det é det enda han velat dom sista två åren, en sorg för att en stor personlighet kommer saknas.
Johan é lättad o tycker att det känns bra.
Gamle Helmer.

Ha en bra dag allesammans, måste kila, min man kommer snart genom dörren!


NU KÖR VI!

Jag går in för det, ordentligt.
Träningen é en hög prioritering nu.
Det bästa som finns i Sätila just nu. Tack gode Gud för dom människorna som ville ta tag o bygga o investera o satsa i detta projekt!
Det startade förra veckan o jag har redan tränat sex gånger. Onsdag, fredag o söndag var jag på gymmet o "mjukstartade" lite, dock hitta träningsverken till mig så jag måtte ha kört på en del ändå. I måndags var det spinning, jätte roligt, man taggar sig själv till att köra på hårdare o hårdare, spinning=ond rumpa. Igår var vi på box, alltså, riktigt bra instruktör, grym, hon peppade på bra o idag har jag ont i hela kroppen. Körde imorse ett lugnt pass på gymmet istället efter att jag lämnat Klara på dagis. Tanken var ju att försöka träna bort träningsverken från både spinningen o boxen, vet inte om det hjälpte. Mår bra gör jag iaf, pigg o känner att jag har massvis med energi.
Var på babysim med Olivia förut, väldigt härligt när man har sådan träningvärk! Kändes dock bara som en riktigt tung elefant när jag skulle gå upp, ville stanna kvar! :)
Imorgon é det vilodag, för faktiskt så måste faktiskt kroppen också få vila en dag eller två. På söndag vet jag säkert att jag skall dit igen, då é det stationsträning som skall prövas på!
O tisdag spinning igen o torsdag box igen!
Härligt!


12 SEPTEMBER

Hallå!
Blivit lite kass på att uppdatera, ännu sämre på att lägga in bilder. Trots att jag nu vet vart kabeln ligger o att kameran står inne på kontoret. Men en dag så ger det sig.

Bvc med kidsen idag. Det var Olivias tur, 8360g o 70,5cm, det växer o det knakar!

Snart skall jag på mitt allra första spinningpass! Yes, du hörde rätt! JAG skall TRÄNA!
Onsdag, fredag o söndag har jag vart iväg på gymmet. Onsdag o fredag var Olivia med, gick jätte bra, on satt så snällt i babyskyddet o gav inte mycket ljud ifrån sig, lovely! :) O igår var Johan o jag där medans Mormor erbjöd sig att vara barnvakt för en stund. Kan säga att han körde lite med mig, frågan é bara om jag kommer ihåg alla dessa övningar till nästa gång, inte så troligt.
Imon kan jag nog vänta mig en ordentlig träningsvärk.
Det skall bli skoj att få se resultat för nu é jag igång o det finns inte mycket som kan stoppa mig.
Gillar verkligen nyöppnade HÄLSOHUSET! -------->http://halsohusetisatila.se/<-----------

Ha en trevlig men regnig kväll allesammans!


5 SEPTEMBER

Måndag, härliga måndag, regniga måndag. Det har regnat konstant hela dagen. O inte bara regnat som vanligt utan det har ösregnat! Såklart som mest när jag skulle iväg till tandläkaren.
Farfar o Anne kom hit o passade barnen under tiden, snällt!
Direkt efter att dom åkt så tyckte Klara att vi skulle fika, såklart, hon o Farfar hade ju suttit o fikat inne på hennes rum tidigare. Vi som inte har nåt mumsigt hemma längre började plocka fram sakerna till en kladdkaka men så hade inte vi några ägg hemma, typiskt, fast hon nöjde sig med en glass, tur!
Har dammsugat här hemma o skall tvätta av det likaså, väntar bara på att båda barnen skall somna så ingen går o tassar på det nysvabbade....
Nämen ser man på, bara Olivia börjar slockna o Klara é sysselsatt , dags att skynda sig.....

Emma


RSS 2.0