SOFIE - THE BIG 4 - METALLICA

Weeei! Vilken helg!
Nästan som en mini semester som Johan sa.
Fredag bestod av städning, Maria o en maaaassa tårtbak till Sofies 25-års fest som stundade på lördagen.
Så, på lördag packade vi ihop oss o förberedde oss för den stora festen. O hujedamej sicken fest, så mycket vi skratta! Barnen var hemma hos Mormor så vi tog till vara på tillfället o slappnade av tills det var dags att åka hem i natten.
I söndags vaknade vi upp inte fullt så jätte pigga men ändå lagom pigga för att dra till Allum o shoppa loss lite. Eller iaf Johan, det förtjänade gott han. Han fann snyggaste G-star shortsen, en G-star t-shirt, en Replay t-shirt o ett par flipflop. Skit snyggt alltihop! Själv så sprang jag på en jeansjacka som jag drömt om nu ett tag men inte orkat leta efter.
Vid fyra drog vi in till stan, åter igen utan barn. Vi satte oss på Pasta+ ett tag o mös tills Joakim o Maria även kom o joinade oss. Vi käkade gott o förbedde oss för en hejdundrande kväll. The Big 4Ullevi! Eller så kan man ju säga Metallica!!! För det var dom vi var ute efter. Helt galet blev det när dom väl gick upp på scen, what a feeling!!!! 
Sicken kväll, lätt att den ligger kvar i minnet länge. Något att berätta för barnen sen! O även alla andra konserter man vart på nu senaste åren. Alla har vart helt otroliga!

Igår var en mysdag, hem o lata sig, äta en massa gott o sen ut med båten o mysa lite.

Vilken helg! Ser fram emot många sådana i sommar!

Klara sover på soffan så jag går väl ut o myser ner den lilla i vagnen! Hej svej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0