2 VECKOR

För 2 vckor sedan så lämnade vi Thailand, tre veckor där. Har fått en liten depp sedan vi kom tillbaka. För fy vad tråkigt det var att komma tillbaka till verkligheten igen.
Inget tjaffs, inget gnäll, inga omständigheter, vi bara va. Var oss själva. Vi var så som vi vill att folk i vår närhet skall vara. Inga krav, bara va.
Men så kom verkligheten ikapp en o vi gick in i vardagen igen. Har jobbat tre dagar sen vi kom hem, en liten break från vardagen, behövde jag.

Till nåt helt annat, lite roligt faktiskt. Johan é ju inte den som é särskilt intresserad av barnvagnar, kanske inte é så konstigt. Fast dock så var han den som fick sista ordet när det gällde Teutonian, vår älskade Teutonia Spirit, som vi sålde i söndags! Det kändes allt lite vemodigt men så kommer ju bästa vagnen på jorden att finnas i vår familj inom snar framtid. O jag kan ju inte riktigt spara min älskade Teutonia tills vi får barnbarn.
Eftersom att även Johan föll för den splitter nya vagnen Baby Jogger, City Mini GT 2012, som kommer till Sverige v.10 så blir det vår nya vagn!
Gammalt blir nytt! Eller? ;)
Den fälls ihop i en hand vändning, ordagrant, EN handvändning! Blir pytte liten o den kör fram som ett moln!

Nu é det dags att köra upp lillskruttan Olivia ur sängen, klä på henne o ge oss iväg för att hämta Klaris!

Lite Thailand bilder kommer snart!

Hejsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0