FRIDAY - KLARA VÅR PÄRLA

Nu slår jag ner rumpan för en paus, no rusch, för Hem till gården började ju faktiskt precis!
Har kört ett race med tvätt, dammsugarn, tvättat golev, plockar, plockat o plockat! Så nu har jag gjort mig väl förtjänt av lite egentid medans lillfis sover...
På tal om lillfis, Olivia har alltid ända sedan hon anlände varit så himla kicklig, o nu förut när jag bara skulle byta hennes blöja så skratta hon så hon kikna o hon kunde inte ligga still för fem öre... Hoppas, hoppas att det bara var så nu en enda gång för annars kommer alla dessa blöjbyten ta sin tid. Nästa gång det händer får man vara framme snabbt så man får detta ögonblick inspelat.

Igår var en lååång dag. Vi var på Borås lasarett, Klara hade tid för kontroll av sina ögon. Sicken duktig dotter vi har, hon var medgörlig heeela tiden. Förutom när dom skulle droppa vätska i ögonen på henne för att vidga hennes pupiller, det tyckte hon var lite läskigt men hon sa ingenting. Hon klarade alla tester så bra så, en riktig pärla!
Vi var nere i kafeet o fikade för att få tiden att gå tills nästa kontroll, där fick hon ett litet gosedjur, en Bukowski-gris, jätte fin. Hon valde den själv, bland havet av nallar, hundar, katter, djungeldjur. En gris- en tant kom senare fram o sa till Klara att hon tyckte hon var lik Lotta Bråkmakargatan... O det var hon faktiskt.
Hon visade stolt upp sin gris för Pappa när han ko hem sen o pekade på sina ögon o sa vad hon hade gjort under dagen! Helt underbar é vad hon é!

I eftermiddag kommer Mormor, det gillar vi. Då skall vi ta o åka hem till Caroline, Eric o alla barn för att Mormor vill ge lilla Doris som imorgon fyller 3 år en födelsedagspresent, något fint som hon kanske vill bära på sitt kalas som vi skall på imorgon. Sen bär det hemåt för att grilla. Till det blir det potatisgratäng, svampsås o sallad.. Mums, längtar redan....


Ha en trevlig helg allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0