JOHAN

Det var verkligen inte hans dag igår, eller skall jag säga någon utav dagarna den senaste tiden.
Innan jul blev han påkörd bakifrån, j**la meck med verkstan, försäkringar o allt som behöver göras med sånt, osis. Ny fin kofongare o lite sånt. Sen nu förra veckan, fick han möte på en liten väg när han var o kollade på ett jobb. Han backade, tyvärr så fick han inte stop på bilen på den glashala gatan så han for rakt in i en mur, med den fina nylagade baken! Som han sa, en olycka inträffar ju aldrig ensam. :/ 
I måndags var vi o lämnade in bilen för reparation igen, med väldans mycket mer skador än förra gången, sen åkte vi in till stan för att hämta en hyrbil. En timma efter så fastnade Johan i en backe på en liten grusväg, halt som bara den, inte kunde han backa/rulla bakåt heller med tanke på vad som hände förra gången med muren. Han blev stående så ca 45min.. Händer ingen annan än honom.
Igår skulle han starta ett jobb i Lerum, väl av med maskinen från trailern så ser dom en oljepöl, maskinen har alltså under helgen gått sönder. Yes!-not, för den andra maskinen står redan på verkstan, dock så é den färdig vilken dag som helst men att slänga ut dom där pengarna inte bara en gång utan två gånger suger rejält.
Han har ingen tur han, så det var bara o åka hem igen o hitta på annat. Väl hemma så tyckte han att min bil lutade en anings mycket, bilens högra bakdäck hade punktering, iväg till verkstan!

Han é verkligen stammis på verkstan han!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0