JAG É BRUN

Det känns så härligt, som om att det vore sommar.
Har haft två underbara dagar. UTE!
I måndags var det promenix med Louise o barnen, sen var det ute-grejer i tre timmar med Klara o Olivia.
Igår var det dags för dagis för Klaras del, sen affären, hem o påbörja baket av PÅSK-tårtan till dagis. Dammsuga hela huset, tömma diskmaskinen, vika ihop en tvätt, hänga upp en tvätt. Ligga i solstolen i 20minuter innan det var dags att hämta Klara. Väl hemma igen så tvättade vi bilen Klara o Jag. Hon var så snäll o hjälpte till, hon tvättade även sin cykel, duktiga tjejen! Redo för sommaren.
Lite lite ledsamt, hon når inte ner till tramporna detta året heller! Hon som vill så mycket!

Olivia njöt av värmen o fick ligga i Klaras vagn, medans Klara var på dagis såklart annars hade det inte gått.


Klara hjälpte såklart till med tårtan, hon tog i ordentligt o mosade ihop tårtan precis innan vi var färdiga, gissa om jag gick i taket! Men jag fick till det igen, nästan lika bra som det var innan , den ser bara liiiite lite mosad ut...


Tittade precis bort mot grannen på andra sidan dalen, han står o högtryckstvättar sina utemöbler, det é vad vi skall ta tag i i helgen, skall göra rent våra utemöbler o även köra hit det andra settet så vi kan sitta på båda sidor av huset när solen flyttar på sig.
Vi skall nog även ta ett tag i den gamla husvagnen som står utanför som användes under husbygget, den skall rensas o köras bort för vi har ingen nytta av den längre. Borde igentligen kunna köras direkt till skroten men Farfar o Anne vill fortfarande ha den. (Stackars den som lägger sig i den.)

Verkar ha väldigt lätt för att få färg detta året, kanske beror på att jag inte var ute i solen mer än tre dagar förra året pga den hemska graviditeten jag hade, tar igen det nu. Glad é ju jag för det, vem vill inte ha lite färg i trynet! Man känner ju sig så fräsch! O känner man sig fräcsh så blir man genast mycket gladare!!!
Dock så blir det bara i ansiktet o lite på armarna/händerna för inte slänger jag kläderna o ber om en mjölkstockning!

Hoppas på en underbar PÅSK!!! (Här har det redan tjuvstartats lite, Mormor var här i lördags o då var det dags för Påsk-ägg för Klara, Olivia, Selma, Doris o lille Ludvig! Dom blev lyckliga dom! Iaf tre av dom...

Nu mys med lillskit som precis vaknade med ett léende!


Kommentarer
Postat av: Ida

Fina tårtor du gör då. Hur görs dessa?

Allt bra med Er?

Kram

2011-05-03 @ 11:47:17
URL: http://fruskoglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0