BRRRRR.....

Brrrr....
Blåser ju nästan iväg ute. Var ute några snabba sekunder förut med sopporna, drar mig för att gå ut runt banan med Klara snart. Skall börja gå den biten igen med lugna steg, korta steg, två steg fram, ett steg bak, Klara skall ju med gå så då blir det så.
Känns som att foglossningen börjar släppa lite, dock så har jag tagit det väldigt lugnt o "hållt ihop benen" så gott det gått så det kanske har gjort sin del.
Fick mig en liten pik av Johan igår när jag var i kylen o tog mig en chokladbit efter middan. "När den där lille har kommit då blir det tvärstop med det där"! Bla bla bla,, jag é ju faktiskt gravid, han é ju bara Johan o ändå så snusar han som en tok, dessutom så é det skadligt- o DYRT! Jag gav tillbaka o sen blev han tyst, haha!

Jag har fått dille på TRADERA igen, skall även jag börja slänga upp lite saker där, skall bara få fram dom två lådorna i förrådet med Klaras urvuxna kläder först så jag får vänta på Johan med det.
Fick hem ett par gravidbyxor från Pop igår, vunna för 100kr (ordpris 549kr), dock så var dom för stora så jag skall svänga förbi Polarn o Pyret någon dag o lämna in dom där, istället för att sälja vidare dom, så får jag något annat fint från butiken ist. Ibland gäller det att vara smart. ;)

Avslutning på simskolan idag, blir massa mys o massa gott!

Dags att bege sig så vi hinner hem till Hem till gården!


Kommentarer
Postat av: louise

tradera e allt bra ;)

2010-10-23 @ 12:29:37
URL: http://lolloiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0