Kräftfest!

Lat dag!
Avskyr när tiden går sakta! Jag har ju faktiskt ändå något att längta till----- KRÄFTOR!!!
Den som inte gillar kräftor fattar inte vad jag pratar om...


I onsdags var vi på babysim- VALEN! Jätte roligt. Nästa gång vi kommer dit så skall vi anmäla oss till nästa kurs igen som börjar endast några veckor efter att denna avslutas. För så roligt é det. Vi skall även ha med en undervattensfotograf om någon vecka! Roligt att ha en bild på Klara under vattnet, o även se hur hon har det där nere! ;)

Senare så träffade vi Jessica o lekte med henne hela dagen! Vi tog oss en lunch på Skrädderiet, gott, o kilade senare hem till henne för att kika på deras grymma lägenhet! Gillas väldigt mycket!

 

Igår var vi uppe lagom tidigt för att kila iväg till Öppna Förskolan o träffa alla andra! Stannade inte tills slutet för Mamma/Mormor var påväg till oss.

Vi tog oss en fika med Caroline, Selma o Doris innan vi gick ut på en promenad som i vanliga tag slutade vid en lekplats.

Efter att C o S o D hade åkt hem så tog Mamma o jag oss igenom förrådet, även Klara också förstås, högt o lågt! Slängde en hel del, man får passa på medans inte Johan é hemma! La om massa lådor o fick mycket mer plats.

Hon lagade även korvgryta till oss o gjorde lunchlådor till Johan. GOTT!
Tack Mamma för att du hjälper oss så mycket!


Idag har jag vart i Bollebygd, snabb sväng för Johan på Systemet, sen in o prova kläder på Klara, blev dyngsvett, sen in på Bollen för att köpa alla accosearer till kräftorna som Johan köpt idag!

Det é alltid fest när det é KRÄFTOR! Iaf för oss! ;)

/// Emma


Kommentarer
Postat av: mallan

Gulligt barn!

2009-09-18 @ 17:34:37
URL: http://rosamallan.blogg.se/
Postat av: ♥ Jessica - Fotar och designar bloggar ♥

åh, ja..Händer i veckan som kommer då ?

2009-09-20 @ 11:00:31
URL: http://designbyjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0