Doris älskar Johan!

Johan har ännu en beundrare! Doris!
Undrar hur Selma kommer ställa sig till detta?
O vad hon kommer tycka om att Doris har vart hela dagen hemma hos oss medans hon varit hos mormor?
Kan bli en fight.. Girlfight!
Doris kom till oss klockan nio i morse. Vi käkade frukost o Doris fick mellanmål. Sen gick vi ut på en timmes promenix, härligt väder, vi fikade, lekte o hade Tommy på besök en stund!

Både Klara o Doris va lite övertrötta mesta delen av dagen men det var svårt o somna, Klara hade svårt för hon va ju så uppe i att det var en annan liten tjej här o Doris för att hon va ju faktiskt inte hemma o hon hade Klara o pilla med..
En kvart innan mamma Caroline kom o skulle hämta Dorran somnade hon till slut...

Det var för ca en halv timma sedan så nu sitter jag här,, Johan é o tränar o Klara håller på o somnar i sin säng, fast just nu hör jag mest bara en massa tjöt från hennes håll..
Vi skall laga en god gryta sedan, har inte koll på vilken direkt, kyckling vet jag iaf. Det var Johan som fick recept från mamma igår.
Snart é helgen redan slut, snabbt går det. Men vi har hunnit med mycket, valt kakel o klinkers till nästan alla rum i huset. Missade marknaden igår bara, det var lite surt. Baby/Barn-saker.. Speciellt när man får höra av alla att det var väldigt mycket saker! Det som blev över skall skickas till Rumänien, det é bra..

Imorgon skall Klara o jag åka o kolla på barnstol, till bilen Man får passa på när det var sådant bra erbjudande.
Pengar kom, pengar gick! man hann inte ens märka av att man hade dom
!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0